DECATHLON

SPORTREEP VOOR DUURSPORT DADELS MET CACAO GLUTENVRIJ

€5,49
€36,60/kg
Ref. : 8734986

Ons team, zelf gepassioneerde sporters, ontwikkelde deze glutenvrije dadelreep als bron van energie bij trainingen en wedstrijden van meer dan 3 uur.

Deze glutenvrije dadelreep, door onze sporters en ontwikkelaars bedacht voor duursporters, is de perfecte snack tijdens trainingen en wedstrijden van meer dan 3 uur.

Smaak: [EN] Cocoa

Aantal:
Out of stock

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Energiewaarde

108 kcal per reep.

Antioxidant

Vitamine C helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Makkelijk te openen / sluiten

Nog gemakkelijker te openen, weer te sluiten met één hand!

Samenstelling

Bevat 72,5% vruchten.

Eenvoudig transport

Dankzij het handige formaat past deze dadelreep probleemloos in je zak.

Technische informatie

IS DEZE GLUTENVRIJE DADELREEP IETS VOOR MIJ?

Deze dadelreep is ideaal voor sporters die al thuis zijn in sportvoeding of zich eraan willen wagen, maar evengoed voor mensen met een glutenintolerantie of -gevoeligheid.
De verpakking is zo open en de reep zelf kauwt heel makkelijk weg dankzij de zonnebloempitten en het lijnzaad, waardoor de reep perfect is voor inspanningen van meer dan 3 uur. En omdat dadels van nature rijk aan koolhydraten en licht verteerbaar zijn, zijn ze ideaal voor duursporten.

HOE ZIT HET MET DE VITAMINEN?

Om onze dadelreep antioxidatieve eigenschappen te geven (om je cellen te beschermen tegen oxidatieve stress), kwamen we uit bij acerola: dat barst van de vitamine C en voldeed dus helemaal aan onze verwachtingen.

WANNEER KAUWEN BELANGRIJK IS

Wist je dat door te kauwen je de verteringsenzymen in je lichaam activeert en dus de spijsvertering zelf stimuleert, een vitaal lichaamsproces dat vaak verstoord wordt bij zware inspanningen?
En er is meer! Omdat kauwen niet altijd makkelijk is in volle inspanning, hebben we in deze dadelreep lijnzaad en zonnebloempitten verwerkt. Zo kauwt de reep makkelijk weg! En het extraatje? De heerlijke smaak en knapperige textuur, die de dadels perfect tot hun recht laat komen!

Voedingswaarden

Voedingswaarde: 100 g | 30 g (= 1 reep)
Energiewaarde: 378 kcal - 1585 kJ | 115 kcal - 484 kJ
Vetten: 12 g | 3,6 g
waarvan verzadigde vetzuren: 7,3 g | 2,2 g
Koolhydraten: 55 g | 17 g
waarvan suikers: 43 g | 13 g
Vezels: 13 g | 3,9 g
Eiwitten: 6,0 g | 1,8 g
Zout: <0,01 g | <0,01 g
Vitamine C: 40 mg (50%)* | 12 mg (15%)*
*% van de dagelijkse referentie-inname

Garantie

2

Gewicht

0.03 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Ingrediënten: dadelpasta* 65%, cacaomassa* 13%, cacaobonen* 10%, havermout* (glutenvrij), acerolasappoeder* (geconcentreerd acerolasap*, maltodextrine*). *Ingrediënt afkomstig uit de landbouw.

VOORRAADADVIES

Deze glutenvrije dadelreep kun je het best meteen opeten nadat je de verpakking hebt geopend. Bewaren doe je bij voorkeur in een droge, donkere ruimte.

TESTS

Deze reep is getest door een panel van 63 sporters, in echte omstandigheden. En de reep viel enorm in de smaak, op alle vlakken!

Goedgekeurd door

Onze glutenvrije dadelreep kon alle 63 testers bekoren, van beginners tot doorgewinterde sporters: fietsers, mountainbikers, triatleten, traillopers, hardlopers enz.

Afbeeldingen

SPORTREEP VOOR DUURSPORT DADELS MET CACAO GLUTENVRIJ
SPORTREEP VOOR DUURSPORT DADELS MET CACAO GLUTENVRIJ
SPORTREEP VOOR DUURSPORT DADELS MET CACAO GLUTENVRIJ

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook