Sportbeha voor fitness 140 lichte ondersteuning paars

€19,99

8775823

De perfecte sportbeha voor een zero impact-training.

Het korte model en de hoge hals laten je vormen mooi uitkomen en accentueren je borsten. De vrije schouders geven je een vrouwelijke en trendy look om thuis en in de sportzaal te sporten.

Kleur:

Neon lavender

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: beperkt de bewegingen van de borsten* met 15% bij low impact-sporten

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Deze sportbeha is niet verstelbaar.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Deze sportbeha heeft uitneembare pads om je borsten mooi te laten uitkomen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Soepele cups en mogelijkheid om er schuimpads in te stoppen

De fitnessbeha 140 met lichte ondersteuning heeft zachte cups zonder padding. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen of uit kunt halen als je dat wenst.

Een comfortabele sportbeha, geschikt voor 'low impact'-sporten

De fitnessbeha 140 met lichte ondersteuning is ideaal voor low impact-activiteiten* zoals pilates, stretching of krachttraining. De ondersteuning is in het bijzonder geschikt voor kleine borsten. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen als je dat wenst.* vermindert schokken met 15% t.o.v. een gewone beha bij LOW IMPACT-activiteiten.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

Tijdens het sporten worden je borsten, die kwetsbaar zijn en bijna uitsluitend worden ondersteund door huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft de noodzakelijke steun en meer comfort tijdens het fitnessen. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdige verslapping.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder voldoende steun krijg je na verloop van tijd pijn of zullen je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. Het is zaak de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te hinderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen (oefeningen met een stepbankje, hardlopen op de loopband, trampolinespringen...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste maat te bepalen, pak je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; kijk in de maattabel om je maat te vinden.

Worden de producten voor verkoop getest?

Natuurlijk! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze torture test.
En daarna? Is dat alles? Nee, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Katoen, 30% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden