Snorkelset voor jongeren / kinderen met Easybreath-masker en vinnen blauw

37,99
Kleur: Saffierblauw / Inktblauw
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Complete set van een Easybreath snorkelmasker met bijbehorende SNK 520 vinnen. Makkelijk mee te nemen op vakantie.

De set bestaat uit een Easybreath snorkelmasker en een paar snorkelvinnen, verkocht met een draagtasje om gemakkelijker mee te nemen. De perfecte set voor wie houdt van snorkelen.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Ademcomfort

Volgelaats antifog masker met luchtcirculatie. Je ademt door de neus en de mond.

Gebruiksgemak

Door het kleine blad kun je gemakkelijker palmen aan de oppervlakte.

Dampwerend

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om aandampen te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

Snorkel met Dry Top om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is Easybreath?

De Easybreath Junior is een volgelaats snorkelmasker uitgevonden door Decathlon.
Met zijn panoramisch zicht van 180°, het anti-aandampsysteem en het hoge aantrekgemak is de Easybreath van Subea perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar die graag het leven onder water ontdekken.
Het masker heeft ook onze jongste innovatie, de 'dry-top-release', die ervoor zorgt dat de ademhaling nooit nog wordt afgesloten, bijvoorbeeld wanneer er een golf passeert of wanneer je je hoofd weer boven water steekt.

Hoe werkt de Easybreath?

De verse lucht die je inademt, bereikt eerst de lens en dan pas de neus of de mond, via de neusgaten. Die verse lucht voorkomt dat je masker aandampt.
De lucht die vocht en CO2 bevat, wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. De lucht wordt voortdurend ververst. De in- en uitgaande luchtstroom blijven gescheiden, om te vermijden dat verse en verontreinigde lucht vermengen. Je ademt dus enkel verse lucht in.

Mag je duiken met de Easybreath ?

De Easybreath Junior is niet geschikt voor duiken. Dit snorkelmasker bevat meer lucht dan een klassieke duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van de duikbril op het gezicht erg onaangenaam. Bovendien is klaren bij vrijduiken verplicht. Met de Easybreath kan dat niet omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom een Easybreath verkiezen boven een klassiek snorkelmasker?

Door het specifieke ontwerp is het Easybreath-snorkelmasker van Decathlon perfect voor kinderen die het onderwaterleven willen ontdekken vanaf het wateroppervlak.
Een 'full face'-snorkelmasker is de beste keuze als je kind vooral veel ademcomfort en een groot gezichtsveld wil.

Welke maat van Easybreath kiezen?

Het masker Easybreath Junior is geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en is er in één maat: XS.
Het Easybreath-masker is er ook voor kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen, en dat in 3 maten. Zo bestrijkt de maatkeuze 90% van de bestaande gelaatgroottes. Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen de goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. Dat maakt het lastig om de Easybreath te gebruiken samen met je bril.
Gelukkig ontwikkelde Subea corrigerende lenzen die je met behulp van en zuignapsysteem in het masker kunt kleven. Je kan de correctie van elke lens kiezen (van -1 tot -6) en je masker naar wens aanpassen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van je masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, geniet langer van je Easybreath-snorkelmasker van Subea! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8559605, witte dop - 8590394.

zwemvliezen

De voetpocket van snorkelvinnen kan volledig gesloten zijn of open en voorzien van een verstelbaar bandje.
Het platte deel van de vin is het blad, en dit is kort om je bewegingen kracht bij te zetten.
Handigheidje: de 2 vinnen kunnen aan elkaar worden geklikt zodat ze gemakkelijker te vervoeren zijn (de clips bevinden zich net voor de tenen).

Garantie

2 jaar

Gewicht

28/29 : 1.128 kg
30/31 : 1.118 kg
32/33 : 1.08 kg
34/35 : 1 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fin (for diving) 55% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen, 45% Polypropyleen Verpakking 100% Polyester Mantel 100% Silicone Rand 100% Polypropyleen Tube (for snorkel) 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Glas 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN