Slaapzak voor kinderen MH500 0°C rood

39,99
Kleur: Vermiljoen rood / Bourgogne / Groene munt
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Wil je kind gaan kamperen? Onze ontwikkelaars, zelf ouders, ontwierpen deze slaapzak voor koud weer. Hij is ideaal voor de eerste kampeertochten.

Geef je kind een comfortabele slaapzak voor koud weer, die bovendien met je kind meegroeit dankzij het Pull & Fit-systeem.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

Pull & Fit-systeem, geschikt voor kinderen tussen 115 cm en 155 cm.

Transportgemak

Gewicht 1,2 g / volume 12 l / geïntegreerd zakje

Slaap kwaliteit

180 cm x 65 cm. Voor kinderen tot max. 155 cm. Halve rits.

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur 0°C. Limiettemperatuur -5 °C.

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg het onderhoudsadvies.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur:

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperatuur zoals getest door een onafhankelijk laboratorium (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De comforttemperatuur is de uiterste temperatuur waarbij een liggend persoon globaal genomen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een doorsnee vrouw en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Toch moet je dit weten over de temperaturen:

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast.
Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (lichaamsbouw, vermoeidheid …), van de uitrusting (matje dat isoleert van de grond …), van de kleding (naakt, ondergoed …), en van het weer (luchtvochtigheid, wind …).
Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is!

Speciaal voor kinderen:

Kies dus een slaapzak die goed is aangepast aan de lengte van je kind.
Hoe groter het volume lucht dat opgewarmd moet worden, hoe meer energie het lichaam verbruikt en hoe groter het risico dat het 's nachts afkoelt.

Kinderen verliezen bovendien meer warmte via het hoofd dan volwassenen. Aarzel dus niet om het tijdens een koude nacht een muts op te zetten.

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zetten we ons in om de milieu-impact van onze producten te beperken.
Dankzij het biton-procedé voor de binnenkant van deze slaapzak kunnen we onze impact op het milieu verminderen.
Doordat we immers maar één garen op twee verven, verbruiken we minder water en verminderen we de impact op het water.

Je slaapzak wassen

We raden aan je slaapzak te wassen in een wasmachine met een inhoud van minstens 7 kg en goed alle ritsen van je slaapzak te sluiten.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en kampeerders.
Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten ontwikkelen die al onze expertise bevatten.

Waar komen onze kinderslaapzakken vandaan?

Deze slaapzak werd ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk, en wordt vervolgens gemaakt en geassembleerd door onze leveranciers in China, India en Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze slaapzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Schaal 100% Polyester Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

De slaapzak gaat het makkelijkst in de zak als je hem er gewoon in propt. Na je reis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek om de vulling intact te houden.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
We testen ze met andere kampeerders op het terrein zodat we zeker zijn dat ze comfortabel aanvoelen en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-slaapzakken getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de slaapzakken op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze slaapzakken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN