QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen

€59,99
Ref. : 8558913

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze katoenen slaapzak om comfortabel te slapen bij temperaturen rond 10°C.

10°C. Onze motivatie? Je een comfortabele slaapzak bieden in heel aangenaam katoen. 2 meter lang, om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Kleur: Petroleum blauw

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 3°C

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 200 x 80 cm | Volledige rits met dubbele runner | Katoen

Eenvoudig transport

Gewicht: 2200 g | Volume: 22 l | Zakje

Compatibiliteit

Met 2 personen slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel

Technische informatie

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Samenstelling

Voering: 100% katoen | Buitenstof: 35% katoen en 65% polyester | Vulling: 100% polyester 300 g/m².

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Je slaapzak wassen

Voor het wassen van een slaapzak is een wasmachine met een inhoud van minstens 7 kg aan te raden. Sluit ook goed alle ritssluitingen voor je de slaapzak in de machine stopt

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Stof binnenkant 100% Katoen Hoofdstof 64.89% Polyester, 35.11% Katoen Draagtas - Hoofdstof 88.64% Polyester, 11.36% Katoen

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Maat en lichaamslengte: maximum 1,90 m.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Video

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook