QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 0° katoen

€89,99
€94,99 -5%
Ref. : 8784662

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze katoenen slaapzak om comfortabel te slapen bij temperaturen rond 0°C.

Ons doel? Een warme slaapzak in katoen aanbieden voor een optimaal comfort. Om te vormen tot deken, je kan ook de capuchon aanpassen. 5 jaar garantie!

Kleur: Leisteengrijs / Carbongrijs

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 0°C | Limiettemperatuur: -5°C

Slaapkwaliteit

Afmetingen inclusief capuchon: 230 x 80 m | Volledige rits | Katoen binnenin

Eenvoudig transport

Gewicht: 2800 g | Volume: 50 l | Opbergzakje 55 x 30 x 30 cm.

Compatibiliteit

Met 2 personen slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel

Technische informatie

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij een gebruiker die met opgetrokken benen in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Gebruik een lakenzak, dan hoef je de slaapzak minder vaak te wassen.

Samenstelling

Voering: 100% polyester | Vulling: 100% polyester 350 g/m².Afmetingen met de capuchon: 230 x 80 cm
Afmetingen zonder de capuchon: 200 x 80 cm

Je slaapzak wassen

We raden je aan om een wasmachine te gebruiken met een minimale capaciteit van 8 kg en om de ritssluitingen van je slaapzak goed te sluiten.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Padding 100% Polyester Hoofdstof 100% Katoen Buitenstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook