Skiset voor freestyle/freeride Rossignol Blackops Smasher XPRESS2

329,99
Maat: Maattabel

Voor beginnende freeskiërs. 50% off-piste, 30% piste, 20% park. De twintip-constructie is handig om je eerste jumps en tricks te proberen.

De Blackops Smasher is de perfecte ski voor freeskiërs in wording. Alles wordt makkelijker. Piste, off-piste, snowpark: je hoeft technisch niet al te onderlegd te zijn om plezier te hebben.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

50% off-piste / 30% piste / 20% park Comfortabel bij het slippen.

Wendbaarheid

Door hun rechte vorm zijn ze zeer wendbaar in elke soort sneeuw.

Drijfvermogen

Dankzij de breedte van 92 mm en de dubbele rocker drijf je mooi op diepsneeuw.

Stabiliteit

Dankzij de breedte bieden ze freestylers veel stabiliteit bij de landing.

Slipvastheid

Bij het slippen makkelijk onder controle te houden. Voorkeur voor zachte sneeuw.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

CONSTRUCTIE

DAMP TECH / FIBERGLASS
Houten kern, gecombineerd met glasvezellagen. Stijve en stevige topsheet, voor meer duurzaamheid.

BESCHRIJVING VAN DE ROSSIGNOL BLACKOPS SMASHER:

De nieuwe Smasher van Rossignol is bestemd voor jonge skiërs met talent en energie te over... en die een ski nodig hebben om te experimenteren. Om je volgende trick te bedenken, een aantal stappen over te slaan, sneller te gaan dan je muziek... kies voor de Smasher. Ook aan de duurzaamheid is gedacht: deze ski bevat populierhout met PEFC-label. Naar het oneindige...en verder!

119/92/109 in 170 cm, radius: 23 m.

BINDINGEN

Bindingen Look Xpress2 10.
Din 3 tot 10. Geschikt voor schoenen van 260 mm tot 380 mm

Stevigheid

Versterkte topsheet, om langer mee te gaan.
Zwart belag, om reparaties te vergemakkelijken.

Wat is een camber?

Als je een ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski op de sneeuw zich dichtbij de nose en de tail, terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) lichtjes omhoog komt (dat is de camber). Hoe langer en hoger de camber, hoe meer grip de ski's hebben en hoe vinniger ze zijn. Hoe lager de camber, hoe toleranter en wendbaarder de ski's zijn.

WAT IS EEN ROCKER?

Op een ski met "rocker" komt de tip (en soms de tail) een stuk eerder van de grond dan bij een ski met camber. Zo verplaatsen de raakpunten met de sneeuw naar het midden van de ski. Kortom, het contactoppervlak wordt korter: zo ben je wendbaarder en heb je meer draagkracht op diepsneeuw. Maar als je kant, beschik je over de hele lengte van je staalkanten, voor meer grip op harde sneeuw. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski.

Wat is de taillering of sidecut van een ski?

De sidecut of taillering wordt bepaald door 3 maten: de breedte aan de nose (voorkant van de ski), in het midden en aan de tail (achterkant van de ski). Hoe breder de nose, hoe gemakkelijker je de bochten aansnijdt. Hoe smaller het middendeel, hoe meer grip de ski heeft op harde sneeuw. Hoe breder het middendeel, hoe comfortabeler en stabieler bij veranderingen van sneeuw. Hoe breder de tail, hoe beter de ski zich gedraagt in bochten. Hoe smaller de tail, hoe gemakkelijker je glijdt.

TAILLERING

119/92/109 in 170 cm
Radius: 23 m in 170 cm
Profiel: Rocker/Camber/Rocker

Gewicht

1600 g in 150 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat aan het einde van het seizoen een laag wax op je ski's zitten om het belag te beschermen tegen stof en de kanten tegen nat.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN