WEDZE

SKIMUTS VOOR VOLWASSENEN TIMELESS MADE IN FRANCE TERRACOTTA

€15,99
Ref. : 8737567

Alles gebeurde in Frankrijk: de productie van het garen en de muts, zelfs het verfproces. Gegarandeerd warm door het dubbellaags tricot.

Deze skimuts werd ontwikkeld om je lekker warm te houden, dankzij de gebreide buiten- en binnenkant.

Kleur: Donker sepia

Aantal:

Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Warmte

Volledig gevoerd, 2 gebreide zijden

Technische informatie

Gefabriceerd in Frankrijk

Het garen, het verven, het breien, de montage van de pompon. Alle stappen in de productie van deze muts gebeurden in FRANKRIJK bij onze industriële partners!

Om te garanderen dat dit ​​product '100% made in France' is, hebben we ervoor gekozen om een volledig gebreide versie in één materiaalsoort aan te bieden.

Maten

Voor de Wed'ze-modellen stemt de volwassen maat overeen met een hoofdomtrek tussen 56 en 61 cm. Afhankelijk van de rekbaarheid van het tricot kan die maat licht variëren.

SLIM DETAIL

Alle mutsen voor volwassenen van Wedze hebben een klein label dat je kunt vinden aan de binnenkant, op de naad achteraan. Zo weet je meteen of je de muts wel juist op hebt: gewoon zien dat het labeltje in je nek zit, en hop, je bent weg! Zo blijft de muts mooi zitten op je hoofd!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Acryl

TESTS

Om ons te sterken in dit project voor een volledig in Frankrijk geproduceerde muts, die bovendien volledig gebreid is met één enkele materiaalsoort, deden we beroep op onze community van co-creatoren (https://cocreation.decathlon.fr/). 450 personen namen deel aan onze enquête. BEDANKT aan alle deelnemers!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook