WEDZE

Skibril snowboardbril zonnig weer kinderen volwassenen G 900 S3 zwart

€44,99
Ref. : 8589803

We ontwikkelden een skibril met sferische lens voor een maximaal gezichtsveld en 'Optimal'-antifogsysteem, voor zonnig weer. Compatibel met een bril op sterkte.

De sferische lens van de G 900 is donker, ideaal voor een goed zicht bij zonnig weer.

Kleur: ZWART

  • S undefined
  • L undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, bruine lens ideaal voor zonnig of bewolkt weer.S3

Anti-condens

'Optimal'-antifogsysteem, dubbele lens en frame met ventilatiegaten

Gezichtsveld

Sferische lens, "OPTIMAL" gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch dual density foam en comforttextiel

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed, dubbele strook antislip silicone

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de elastiek snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de directe als de weerkaatste uv-stralen tegen.

S3 SUN-lens

De S3 SUN-lens is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht. De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal'-antifog

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een geventileerde dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden die ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer. Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontworpen met een geventileerde dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Sferische lens

De sferische lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

OPTIMAL-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 900 heeft het OPTIMAL-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wedze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 S3 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antslipstroken uit silicone

Microvezel etui

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezel etui van Wedze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN -174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Tot omtrek 55 cm kies je maat S, vanaf 56 cm ga je best voor maat L.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wedze.

TESTS

Alle producten van Wedze worden getest in echte omstandigheden: in de sneeuw, in de koude, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën.Daarbij gaan de productonwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Afbeeldingen

Skibril snowboardbril zonnig weer kinderen volwassenen G 900 S3 zwart
Skibril snowboardbril zonnig weer kinderen volwassenen G 900 S3 zwart
Skibril snowboardbril zonnig weer kinderen volwassenen G 900 S3 zwart

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook