WEDZE

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 I alle weertypes grijs

€54,99
Ref. : 8758726

Met deze skibril met verwisselbare lenzen hoef je je niet langer af te vragen welk weer het wordt als je gaat skiën. Compatibel met een bril op sterkte.

Je kunt de lens van de G 500 l gewoon verwisselen om de bril aan het weer aan te passen. Een lens voor mooi weer of slecht weer, jij kiest!

Kleur: Carbongrijs

Maattabel
  • S undefined
  • L undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, verwisselbare bruine en gele lens voor elk weertype, S1/S3

Anti-condens

Condenswering 'Performant', dubbele behandelde lens en geventileerd montuur

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant'-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met dubbele siliconen antislipband

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

Bescherming tegen de zon

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

S1 FOG- en S3 SUN -lenzen - verwisselbaar

Skibril met verwisselbare lens voor elk weertype.
S1 FOG is een lichte lens die je beter laat zien bij slecht weer omdat je reliëf beter kunt onderscheiden.
S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'PERFORMANT'-antifog

Het anticondenssysteem 'PERFORMANT' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Opgelet, wrijf niet over de binnenkant maar dep voorzichtig op de lens. Zo blijft het anticondenssysteem langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Driedubbele cilindrische lens. De middelste lens is in geïnjecteerd schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in acetaat en de extra lens is in soepel polycarbonaat.

'PERFORMANT'-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-gezichtsveld en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan kijken.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontwikkeld dat ze perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 500 I in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de poten van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antislipstroken uit siliconen

Thermogevormd etui

Denk eraan je skibril goed te beschermen voor en na gebruik zodat er geen krassen op de lens komen.
Het thermogevormde etui is ideaal om je skibril in op te bergen en het te beschermen tegen beschadiging, zowel in je tas om je skibril in op te bergen als in je jaszak om je verwisselbare lens in op te bergen tijdens het skiën.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan 55 cm, kies dan maat S. Boven 55 cm ga je bij voorkeur voor maat L

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 70% Polycarbonaat, 30% Cellulose Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Afbeeldingen

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 I alle weertypes grijs
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 I alle weertypes grijs

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden