SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN G 500 I ELK WEER GROEN

49,99
Kleur: Grijs groen
Maat: Maattabel

Aantal:

Met deze skibril met verwisselbare lenzen hoef je je niet langer af te vragen welk weer het wordt als je gaat skiën. Compatibel met een bril op sterkte.

Je kunt de lens van de G 500 l gewoon afnemen om de bril aan het weer aan te passen. Een lens voor mooi weer of slecht weer, jij kiest!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zonbescherming

100% uv-bescherming, verwisselbare bruine en gele lens voor elk weertype, S1/S3

Anti-condens

'Performant'-antifog, dubbele behandelde lens en geventileerd montuur

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een 'Performant'-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Dubbele schuimdichtheid en comfortbekleding

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met dubbele siliconen antislipband

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

TECHNISCHE INFORMATIE

Bescherming tegen de zon

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

S1 FOG- en S3 SUN -lenzen - verwisselbaar

Skibril met verwisselbare lens voor elk weertype.
S1 FOG is een lichte lens die je beter laat zien bij slecht weer omdat je reliëf beter kunt onderscheiden.
S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

"PERFORMANT"-antifog

Het 'PERFORMANT' antifogsysteem bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld door je buff over je neus te trekken.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Driedubbele cilindrische lens. De middelste lens is in geïnjecteerd schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in acetaat en de extra lens is in soepel polycarbonaat.

'PERFORMANT'-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-gezichtsveld en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontwikkeld dat ze perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 500 I maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de poten van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antslipstroken uit siliconen

Thermogevormd etui

Denk eraan je skibril goed te beschermen voor en na gebruik zodat er geen krassen op de lens komen.
Het thermogevormde etui is ideaal om je skibril in op te bergen en het te beschermen tegen beschadiging, zo kan je je skibril in je rugzak meenemen of de verwisselbare lens in je jaszak tijdens het skiën.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Bij minder dan 55 cm kies je maat S. Voor meer dan 55 cm kies je maat L

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyethyleentereftalaat (PET) Scherm 70% Polycarbonaat, 30% Cellulose acetate Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

AFBEELDINGEN

SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN G 500 I ELK WEER GROEN
SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN G 500 I ELK WEER GROEN
SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN G 500 I ELK WEER GROEN

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN