Laatste Kans
Ski- en snowboardbril G 500 S3 mooi weer fluoroze
Ski- en snowboardbril G 500 S3 mooi weer fluoroze
Ski- en snowboardbril G 500 S3 mooi weer fluoroze
Ski- en snowboardbril G 500 S3 mooi weer fluoroze
WEDZE

Ski- en snowboardbril G 500 S3 mooi weer fluoroze

Vanaf
€19,99
Ref. : 8758639

De skibril G 500 S3 biedt je een beter zicht bij zonnig of bewolkt weer en heeft een dubbele lens met anticondenssysteem dat de vorming van condens vertraagt.

Deze skibril biedt je een breed gezichtsveld en is voorzien van het anticondenssysteem 'Performant'. Hij is geschikt om te skiën bij mooi weer. Compatibel met een bril op sterkte.

Kleur: Fluo donkerroze

Maattabel
 • S 10 stuks
 • L 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Zonbescherming

  100% uv-werend. Bruine S3-lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.

  Anti-condens

  "PERFORMANT"-dampwering, dubbele behandelde lens en geventileerd montuur.

  Gezichtsveld

  Cilindrische lens met een ''Performant''-vizier.

  Gebruikerscomfort

  Dubbele schuimdichtheid en comfortabel textiel.

  Stabiliteit

  Elastiek van 40 mm breed met dubbele siliconen antislipband.

  Verstelbaar

  Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

  Compatibiliteit

  OTG, geschikt voor wie een bril op sterkte draagt, max 145 mm breed.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  100% uv-bescherming

  Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

  S3 SUN-lens

  De S3 SUN-lens is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht. De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

  Anticondenssysteem 'Performant'

  Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant, gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
  Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

  Dubbele lens

  Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

  Cilindrische lens

  Dubbele lens in cilindervorm. De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat. De binnenlens is gemaakt uit celluloseproprionaat.

  "PERFORMANT"-vizier

  De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-gezichtsveld en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan zien.

  Compatibiliteit met skihelm

  Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

  COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

  De skibril G 500 S3 in maat L kan je dragen over een bril op sterkte, die maximaal 145 mm breed is. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

  Strap

  Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antslipstroken uit silicone.

  Lens met gekleurde Flash-coating

  De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
  Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

  CE - Norm EN -174 en ANSI

  De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
  Deze skibril voldoet aan beide normen.

  Condensvorming voorkomen

  Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

  2 maten

  Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Voor een hoofdomtrek tot 55 cm kies je een skibril in maat S, vanaf 56 cm kies je maat L.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Rand 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyethyleentereftalaat (PET) Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Schuimplastic 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

  TESTS

  Alle producten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: Onder de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden