Shorty voor onder wandeljurk dames NH

€7,99

8655379

WandelShort dat we ontwikkelden samen met gepassioneerde wandelaarsters, onmisbaar voor wie regelmatig wandelt en graag een wandeljurk draagt.

Een echte tweede huid, je vergeet dat je hem draagt! De shorty is heel licht en soepel en beperkt schurende bovenbenen. Goed bedekkend, ook tijdens het lopen.

Kleur:

QUARTZ PINK

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Met 14% elastaan | Licht en soepel

Anatomisch ontwerp

Elastiek in de taille | Verkrijgbaar in 8 maten: van 2XS tot 3XL

Ademend vermogen

Voert de transpiratie af: 86% gerecycled polyester | Luchtige elastiek

Lichtgewicht

Gewicht: 85 g in maat M

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen.

Verkrijgbaar van maat 2XS tot 3XL

Onze prioriteit? Ervoor zorgen dat onze wandelkleding geschikt is voor ieder figuurtype! Zodat iedereen die dat wil in alle comfort van het wandelen kan genieten. Daarom is dit shortje verkrijgbaar van maat 2XS tot 3XL.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 86% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opgevouwen bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Bij voorkeur uitsluitend onder een wandeljurk dragen.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Deze shorty werd getest en goedgekeurd door 30 wandelaarsters die meewerkten aan de ontwikkeling ervan, in het kader van een project voor een wandeljurk, en dat over tientallen wandelpaden in Frankrijk, in de zomer van 2021.
Aan de ontwikkeling werkten een honderdtal wandelaarsters mee, via het platform Decathlon Cocreation. Zij stelden samen met ons het bestek op en verfijnden het design, en onderwierpen de shorty aan kritische pasbeurten en tests in de praktijk.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden