Schroevenset voor skates: 8+1 schroeven en 8 spacers Aluminium plaat assen 8 mm

5,99

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Vervang versleten of gebroken assen met deze set voor skates met aluminium plaat (Fit 5 voor kinderen, Fit 5 voor volwassenen, FIT500, Sneak-In, SB5 en MF500)

Volledige set schroeven en spacers geschikt voor alle Oxelo-skates met aluminium plaat (FIT 5, FIT500, Sneak-In, SB5, FIT5 voor volwassenen, MF500, MF900)

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Compatibiliteit

Compatibel met alle Oxelo-skates met aluminium plaat.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarvoor dienen spacers?

Voor ALLE skates: de spacers voorkomen dat de 2 lagers naar binnen klappen door de druk die door de schroeven wordt uitgeoefend. Ze bevorderen ook het rolvermogen en de weerstand van het materiaal (de schroef komt over de gehele lengte in contact met de lagers, de spacers, de plaat).
Voor SOMMIGE skates: de spacers zorgen ervoor dat de diameter kan worden afgestemd van 8 mm (diameter van de lagers) tot 6 mm (diameter van veel schroeven voor skates).

Samenstelling van de set

8 schroeven met diameter van 8 mm voor de assen van de Oxelo-skates met aluminium plaat (Fit 5 voor kinderen, Fit 5 voor volwassenen, FIT500, Sneak-In, SB5 en MF500) . 1 langere schroef (+ 0,4 mm) voor de as met de rem.
8 spacers.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schroeven 100% Stainless Steel

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN