Schouderbrace Mid 500 (zwart)

19,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

De Mid 500 schouderbrace is ontworpen om je schouder te ondersteunen en te stabiliseren wanneer je opnieuw begint te sporten.

Met deze schouderbrace kan je je schouder doeltreffend ondersteunen op trainingen en wedstrijden. Speel ongehinderd op elk terrein.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Gewrichtsondersteuning

Elastische aanspanbanden zorgen voor goede ondersteuning van het gewricht.

Gebruiksgemak

Gemakkelijk aan te passen volgens je behoefte aan ondersteuning bij het sporten.

Pascomfort

Ontwerp aangepast aan de vorm van de schouder, met gespen.

Zweetafvoer

Het luchtig tricot voert de transpiratie af zodat je schouder droog blijft.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze schouderbrace dragen?

De Mid 500 schouderbrace ondersteunt je gewricht. De brace oefent een lichte druk uit op de schouder en dankzij de elastische aanspanband kan je perfect zelf de mate van ondersteuning regelen. Op die manier wordt het gewricht doeltreffend ondersteund bij het sporten (basketbal, voetbal, handbal, tennis, badminton, hardlopen, traillopen, gymnastiek, judo) en geniet je tegelijk veel bewegingsvrijheid.

Waarom de schouder ondersteunen en beschermen?

De schouder is een belangrijk gewricht dat zwaar wordt belast bij het sporten, vooral bij bepaalde balsporten en werpsporten (basketbal, handbal, volleybal, atletiek ...) maar ook bij krachttraining (crosstraining, powertraining). Blessures zoals een ontsteking of opeenvolgende verstuikingen kunnen de schouder kwetsbaar maken.

Welke maat van schouderbrace kiezen?

Meet de omtrek van je arm, ter hoogte van het breedste punt van je biceps. Kijk in de tabel hieronder om je maat te vinden:
Maat 1: 25 - 28 cm
Maat 2: 29 - 33 cm
Maat 3: 34 - 39 cm

Wist je dat alle TARMAK-artikelen in de praktijk worden getest?

Het ontwikkelingsteam van TARMAK is gevestigd in het Kipstadium, in Noord-Frankrijk. Onze ontwikkelaars werken voortdurend aan de verbetering van onze artikelen, zodat we steeds beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van sporters. Alle modellen worden gedurende verschillende weken getest door veeleisende sporters, in echte omstandigheden, en we passen ze voortdurend aan op basis van feedback van onze klanten.

De juiste uitrusting aanschaffen, trainen ... Ontdek al onze sportieve tips!

Tarmak staat je van A tot Z bij in je basketbalexploten, of je nu beginner bent of regelmatig speelt. Ontdek al onze tips om te trainen, de juiste uitrusting te kiezen en je voor te bereiden:
https://www.decathlon.nl

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 52% Katoen, 21% Polyester, 18% Elastaan, 9% Polyamide

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone, droge en donkere plaats.Plaats de zelfklevende delen op de elastische strook, zo voorkom je dat het tricot voortijdig verslijt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit is een medisch hulpmiddel. Zie de bijsluiter.Bevat latex.

TESTS

Dit artikel werd in het lab getest (wassen, verkleuring, slijtage) zodat we kunnen bevestigen dat het voldoet aan onze kwaliteitseisen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN