Regenjasje fiets dames 500 fluoroze

€3999
DSM : 100616

Ontworpen voor: regelmatige ritten bij regenweer (tot 2 uur per rit).

Dit damesregenjasje van B'TWIN met reflecterende stroken is licht en soepel, waardoor je het makkelijk opvouwt en overal kunt meenemen. Het is achteraan wat langer, om te beschermen tegen spatten.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichte en soepele stof, die je droog houdt (waterdichtheid van 2000 mm).

Zichtbaarheid

Reflecterende zones op de armen, aan het middel en op de rug.

Zweetafvoer

Verluchtingsplooien vooraan en op de rug, microperforaties.

Compactheid

Kan je in de eigen binnenzak proppen.

zakken

Waterdichte zak met rits op de rug.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Waterdichtheid van een stof is het vermogen om de regen buiten te houden. Men meet de weerstand van een stof tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de waterdruk uitgeoefend door 2000 m water (wat ongeveer overeenstemt met een bui van 2 uur).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheidsweerstand (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt. Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars, met thuisbasis in het B'TWIN Village in het Franse Rijsel, gaat voortdurend op zoek naar oplossingen om het comfort van onze fietsklanten te verbeteren. Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker. Die producten worden vervolgens ongenadig getest in gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat enkel door onze producten in echte omstandigheden te testen, we ze voortdurend kunnen verbeteren.

Een score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven, zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken...) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Infofilmpje: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com
Previous
Next

REVIEWS

4.1 /5
17 Reviews
17 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
6
4
8
3
2
2
1
1
0
Topper
5/5
Goed ademend en waterdicht
Valt vrij klein
Prima regenjasje. Eerste rit van 2 uur in vrij hevige regen prima doorstaan.
Meer
Elegant zichtbaar zijn
5/5
Mooi aansluitend, waterdicht
--
Leuke regenjack die doet wat het moet doen!
Meer
Womens 500 jacket
5/5
Lovely jacket good fit
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

B'twin Regenjasje fiets dames 500 fluoroze