Regenjas voor wandelen MH100 roze kinderen 2-6 jaar

€9,99

8608864

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze regenponcho die je kind beschermt als er plots regen of wind komt opzetten tijdens een wandeling.

Onmisbaar onder in de rugzak als je met je kinderen gaat wandelen! Je kan de poncho compact opvouwen in de eigen zak. Hij beschermt je kind in alle weersomstandigheden, tijdens een wandeling of op de weg naar school!

Kleur:

Aardbei

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 1 uur waterdicht (5.000 mm). Afgedichte hoofdnaden

Compactheid

De poncho kan worden opgevouwen in de eigen zak op de voorkant en past zo makkelijk in je rugzak!

Gemakkelijk aan en uit

Ruime fit en comfortplooi om snel aan en uit te trekken

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET = 12): beperkt condensvorming binnenin

Lichtgewicht

Slechts 136 g in maat 2-4 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de JIS-norm 1092). Hoe hoger de waterkolom, hoe groter de druk en hoe beter waterdicht de stof is. Dit kledingstuk werd gedurende 1 uur getest onder een douche van 60 l water/m²/uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 5000 mm is bestand tegen een druk van 5000 mm waterkolom (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 1 uur).

Ademend vermogen van de stof

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademende stof
RET ≤ 20: weinig ademende stof

Dit kledingstuk heeft RET 12

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE PONCHO'S VANDAAN?

Deze poncho werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze regenponcho's en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

Gewicht

89-102CM 2-4J : 0.136 kg
103-122CM 4-6J : 0.16 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden