Rangfinder | Golf afstandsmeter | 900 | Precisie | Pinseeker | Zoom x6

149,99
Kleur: Fluogeel

Aantal:

Thuisbezorging:

10 tot 12 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

We hebben deze laserafstandsmeter ontwikkeld voor golfers die hun slagafstand op de baan willen meten.

Met deze afstandsmeter kun je snel afstanden bepalen, met of zonder hellingcompensatie. Hij beschikt over functies als voorrang voor de vlag en bevestiging van de meting door trillen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Precisie

+/- 1m (+/- 1yd)

Bereik

Min-Max: 5 m-1200 m (5,4yd - 1300yd) Vlag: 320 m (350 yd) Boom: 640 m (700 yd)

Vergroting

x6

Compactheid

105 x 73 x 39 mm 4,1 x 2,9 x 1,5 in

Gewicht

175 g.

Autonomie

5000 metingen.

Verstelbaar

Oculair met dioptriecorrectie om aan je zicht aan te passen

TECHNISCHE INFORMATIE

Snel en nauwkeurig afstanden meten

Met de laserafstandsmeter 900 van Inesis kan je snel belangrijke afstanden meten op de golfbaan, naar keuze in meter of in yard. Om de afstand tot de vlag te kennen, om over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen ... de afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen.

Maak sneller vorderingen

De laserafstandsmeter 900 van Inesis is je ideale metgezel bij het leren golfen. Afstanden oefenen met behulp van een afstandsmeter is de beste manier om werkelijk te bepalen hoe ver je met elke club slaat en zo je clubs te ijken.
Hierdoor kun je nagaan hoe efficiënt je swingbeweging is en kun je ook voor elke afstand precies de juiste club kiezen.

Onmiddellijke of doorlopende meting

Als je kort op de knop drukt, zie je de gemeten afstand, door langer te drukken kun je een zone scannen en wordt de meting aangepast in reële tijd.

Hellingfunctie en gecompenseerde afstand

Wanneer de vlag op een hoogte staat, moet je een club gebruiken waarmee je verder kunt slaan dan als je over vlak terrein zou slaan. Op dezelfde wijze neem je een club met een minder groot bereik wanneer de vlag lager dan jezelf staat.
De laserafstandsmeter 900 van Inesis geeft je de hoek en ook de gecompenseerde afstand zodat je gemakkelijker de meest geschikte club kunt kiezen.

Goedgekeurd voor competitie

Compenseren is niet toegelaten in wedstrijden. Je kunt de functie inschakelen door de ring rond de kijker omhoog te trekken, en uitschakelen door de ring weer in te duwen.
Zo kun je tijdens trainingen vorderingen maken in het schatten van de gecompenseerde afstand bij slagen met hoogteverschil, en kun je de laserafstandsmeter 900 van Inesis ook blijven gebruiken op wedstrijden door gewoon de functie afstandscompensering uit te schakelen.

Functie om voorrang te geven aan de vlag

Om nauwkeurig de afstand te bepalen tot de vlag en niet tot bomen die erachter staan, beschikt de laserafstandsmeter 900 van Inesis over een functie om de vlag af te zonderen van de achtergrond, voor een betrouwbaarder en snellere meting.

Trillen om de meting te bevestigen

Wanneer de laserafstandsmeter 900 van Inesis een nauwkeurige afstand heeft bepaald, bevestigt hij dit door te trillen. Die bevestiging met trillen kun je indien gewenst ook uitschakelen.

Toegankelijk en beschermd

Het halfstijve tasje beschermt je laserafstandsmeter 900 Inesis tijdens het spelen en tijdens het vervoer.

Tijdens het spelen kun je de ritssluiting open laten zodat je snel bij je afstandsmeter kunt, en het tasje gemakkelijk hersluiten met het elastiek om te vermijden dat de meter valt.

Deze afstandsmeter heeft beschermgraad IPX2 (bestand tegen lichte regen).

Inhoud van de set

- Inesis laserafstandsmeter 900
- Opbergtasje
- Karabijnhaak
- Reinigingsdoekje
- Een CR2-lithiumbatterij
- Gebruiksaanwijzing

De ontwikkeling bij Inesis

Bij het ontwerp van onze artikelen gaan we na of ze perfect voldoen aan de verwachtingen voor gebruik.
Inesis staat voor een team van gepassioneerde golfers die op basis van jouw feedback elk artikel blijven verbeteren om van elke golfpartij een plezier te maken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 50% Acrylonitril butadieen styreen, 30% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen, 20% Plank 50% Lilo-batterij, 30% Epoxy Resin (EP), 20% Koper lens 100% Glas mineraal Frame 100% Nickel

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden ook rekening met de reacties en scores die onze klanten geven aan onze producten, en als blijkt dat ze niet tevreden zijn, ondernemen we actie en schaven we onze producten bij. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de afstandsmeter 900 vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN