ADIDAS

Padelracket voor volwassenen Sootar 24

€99,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8891555

Met de adidas Sootar Ctrl kan je nu nog eenvoudiger beginnen en vorderingen maken. Controle, lichtheid en comfort vanaf de eerste wedstrijd!

Rond racket met neutrale balans (controle en slaggemak). Oppervlak van glasvezel met EVA Soft Performance (comfort, balafgifte en zacht balgevoel). Lichtgewicht (345-360 g).

Kleur: Fluo-oranje / Zwart

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

vergeving

Eenvoudiger juist slaan door de ronde vorm en het oversized formaat (519 cm²).

Omgaan met

Lichte constructie met een neutrale balans voor een optimale wendbaarheid.

Stijfheid kern

Het glasvezel met EVA Soft Performance zorgt voor een optimaal comfort.

Stevigheid

Met structurele verstevigingen voor een stijver en slijtvaster racket.

Technische informatie

Balanspunt: Neutraal

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (handvat) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (zelfs al is het gewicht hetzelfde). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht racket) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 345-360 g

Het gewicht wordt gemeten in gram. Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Materiaal impactoppervlak: glasvezel

Glasvezel is het meest buigzame materiaal voor het impactoppervlak. Hoe flexibeler de vezel, hoe beter de balafgifte en hoe hoger het comfort. Bij minder buigzame vezels (zoals carbon) krijgt het racket meer power.

Materiaal kern: Soft Performance EVA

Schuim met een uitstekend verend effect voor een optimale balafgifte met een goede absorptie van de trillingen (comfort).

Smart Holes Lineal-technologie

Geoptimaliseerde verdeling van de gaten voor een betere krachtoverbrenging en nauwkeurigheid bij het slaan van de bal.

Structural Reinforcement-technologie

De verstevigingspunten rond het frame zorgen voor een goede stijfheid en dus meer power.

Voor wie is dit racket gemaakt?

We kunnen de adidas Sootar Ctrl 2024 aanraden aan spelers die net beginnen met padel en op zoek zijn naar een licht racket met een goede controle. Het gewicht van 345-360 gram maakt dit een heel wendbaar racket. Op de baan geeft de ronde vorm en de neutrale balans een uitzonderlijke controle. Wat de samenstelling betreft, zorgt de glasvezel in combinatie met Eva Soft Performance voor een comfortabeler balgevoel.

Garantie

2

Reviews

Bekijk ook