BULLPADEL

Padelracket voor volwassenen Elite 24 Gemma Triay

€249,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8891273

Geniet van een waar voordeel op je tegenstanders met de Bullpadel Elite 03! Dit racket wordt gebruikt door Gemma Triay in het seizoen 2024.

Hybride en aerodynamisch model met medium balans (ideaal voor zowel aanvallen als verdedigen), gewicht 350-360 g. Het XTend Carbon 3K oppervlak en de MultiEva kern bieden veelzijdigheid en comfort.

Kleur: Wit / Zwart / Lichtroze

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Goede verhouding power/controle dankzij de hybride vorm en medium balans.

Omgaan met

Stabiel en licht dankzij de Air React Channel-technologie.

Stabiliteit

Dankzij extra carbon verstevigingen in de kern.

nauwkeurigheid

Door de combinatie van XTend Carbon en MultiEva-schuim in de kern.

Technische informatie

Materiaal buitenlaag: XT Carbon 3K

Het XTend carbon van Bullpadel heeft als kenmerk dat hiervoor gebruik wordt gemaakt van stroken in plaats van carbonvezels. Die stroken zijn in twee richtingen met elkaar vervlochten voor meer stijfheid en stevigheid. Tegelijk vermindert dit materiaal het gewicht met 20 tot 30% in vergelijking met een racket van de gebruikelijke carbonvezels.Drie verschillende versies: 18K, 12K en 3K. Het verschil zit hem in de dikte van de vezels, afhankelijk daarvan zal de stevigheid of lichtheid variëren.

Materiaal kern: MultiEva

Het nieuwe MultiEva bestaat uit 2 lagen van verschillende hardheid: de harde buitenlaag reageert op snelle ballen en biedt meer power en precisie. De zachtere binnenlaag reageert op tragere ballen, biedt meer controle bij het slaan en meer uitgangsvermogen voor de bal.

Carbon Tube-technologie

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) verwerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden van power en controle.

Air React Channel-technologie

Speciale constructie die de aerodynamica van het racket verbetert en het racket lichter maakt dankzij een vernieuwd hart.De holle constructie verhoogt de stabiliteit van het frame, wat zich vertaalt in een responsiever vertrek van de bal en preciezere slagen.

VibraDrive-technologie

Montagesysteem voor het handvat van het racket, waarin een heel stevig schuim is geïntegreerd. Dat absorbeert de meeste trillingen die worden gegenereerd tijdens het spelen, meestal bij off-center ballen.

Gewicht: 350-360 g.

Het gewicht wordt gemeten in gram. Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het de energie doorgeeft aan de bal maar hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Balanspunt: Medium

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (handvat) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (zelfs al is het gewicht hetzelfde). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Voor wie is dit racket interessant?

De Bullpadel Elite W 2024 richt zich tot de professionele of gevorderde speelster die met veel power speelt, maar zonder dat dit ten koste gaat van de precisie en de controle, dankzij de hybride vorm en MultiEva kern.
Deze versie onderscheidt zich van de vorige modellen door het carbon 3K op het oppervlak, voor meer stabiliteit en wendbaarheid en dus betere prestaties gedurende langere tijd.

Garantie

2

Reviews

Bekijk ook