WILSON

Padelracket voor volwassenen Bela Team V2

€89,99
€109,99 -18%
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8856672

Het racket Wilson Bela Team V2 is een goede keuze voor beginnende spelers die hun power en controle willen verhogen zonder in te boeten op comfort.

De Bela Team v2 is het meest handelbare padelracket van de reeks Bela v2. Dit racket met een frame in gevlochten glasvezels biedt veel stabiliteit en een goede respons bij iedere slag.

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

Diamantvorm en Sharp Hole-technologie voor eenvoudige power (vinnig racket).

Omgaan met

Neutrale balans en gewicht van 370 gram voor wendbaarheid en controle.

Pascomfort

Soepel Core Foam-schuim voor meer impactcomfort en meer power.

spin

3D-oppervlak, Spin Effect Texture om meer effect mee te kunnen geven aan de bal.

Technische informatie

Voor wie is dit product ontwikkeld?

Het padelracket Wilson Bela Team V2 is ideaal voor beginnende en gevorderde spelers die op zoek zijn naar hun eigen speelstijl. Voor een snelle aanpassing is dit model gemaakt met flexibele materialen, waardoor het uitblinkt in veelzijdigheid (uitstekende verhouding tussen power en controle) en optimaal comfort.

Bladgrootte: 542 cm²

De oppervlakte van het blad in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de vergevingsgezindheid en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe meer power het racket biedt en hoe vergevingsgezinder het is. Het biedt dan wel iets minder controle. Andersom heb je meer controlegevoel naarmate het blad kleiner is, maar ook minder power en vergevingsgezindheid.

Gewicht: 370 g


Het gewicht wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal

Materiaal impactoppervlak: glasvezel

Glasvezel is het meest buigzame buitenmateriaal; hoe flexibeler de vezel, hoe sneller de balafgifte en hoe groter het comfort. Bij een minder flexibele vezel krijg je een racket met meer power.

Materiaal kern: Core Foam

Heel hard schuim met zeer groot vormgeheugen, geeft het racket veel power en een optimale baloutput.

Sharp Hole-technologie

Optimale verdeling van de gaten in het slagvlak, voor meer bite bij elke slag en meer balsnelheid.

Spin Effet Texture-technologie

Ruwe 3D-afwerking, om eenvoudiger effecten mee te geven aan de bal.

Sublime Grip-technologie

Grip met een perfecte combinatie van slipvastheid en comfort. Dankzij de microperforaties neemt de grip bovendien ook vocht op.

Afneembaar polsbandje

Het polsbandje is eenvoudig los te maken van de steel van het racket zodat je het type bandje of de kleur van het bandje kan aanpassen volgens je persoonlijke wensen.

Garantie

2

Gewicht

0.355 kg

Reviews

Bekijk ook