Multifunctionele sjaal voor wandelen kinderen MH500

3,99
Kleur: BLAUW
Maat: Maattabel
UNIQUE
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze multifunctionele sjaal volgens de principes van ecodesign. Veelzijdig, praktisch, onmisbaar voor alle outdoor avonturen van je kind

Houdt bij fris weer de hals of oren warm. Beschermt het hoofd tegen de zon. En ook praktisch om het zweet van je gezicht te vegen, kortom, onmisbaar tijdens wandeltochten

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Droogtijd

Polyester droogt snel, zelfs na onderdompeling in een rivier

Gewicht

Weegt amper 50 g

Veelzijdig

Deze sjaal kan je op wel 10 manieren dragen!

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen in de bergen.

HOE METEN WE DE DROOGSNELHEID?

We wassen dit artikel 3 keer en laten het dan drogen aan de waslijn, vervolgens wordt het ondergedompeld in water en meten we hoelang het duurt voor het zijn gewicht van voor de wasbeurt terug heeft.
Deze sjaal scoorde een uitstekende 4 op 5: binnen de 80 tot 120 minuten na onderdompeling was hij weer op zijn startgewicht

GEMAAKT VAN EEN ENKELE DRAAD

Deze multifunctionele sjaal is gemaakt van één lange polyesterdraad! Hij heeft dus geen naden.

WAAR KOMEN ONZE MULTIFUNCTIONELE SJAALS VANDAAN?

Deze multifunctionele sjaal werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en wordt vervolgens gemaakt door onze leveranciers in China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze sjaals en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Multifunctionele sjaal voor wandelen kinderen MH500
Multifunctionele sjaal voor wandelen kinderen MH500
Multifunctionele sjaal voor wandelen kinderen MH500

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN