MTB broek voor heren ST 500 zwart

54,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Deze MTB broek is perfect voor wie tot 4 uur lang fietst in koud weer. Je smartphone kan mee in het afsluitbare zakje opzij

Ga deze winter mountainbiken zonder je zorgen te maken over doorns, scherpe takken enz. Deze broek is warm, waterafstotend en stevig dankzij de verstevigingen op de gevoeligste plekken

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Slijtvastheid

Durf rakelings langs struiken te fietsen! De stof is scheurbestendig.

Warmte

Warme, gevoerde stof. Ideaal voor gevoelstemperaturen tussen 5 en 15°C.

Afparelend vermogen

Waterafstotende stof: druppels glijden eraf en worden niet opgeslorpt.

Bewegingsvrijheid

Voorgevormd aan de knieën voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

Compatibiliteit

Onze MTB ondershorts en beschermingen zijn compatibel met deze MTB broek.

Ademend vermogen

Verluchtingen aan de lies en knieholtes.

Zakken

Je smartphone kan mee in het afsluitbare zakje opzij.

Gewicht

450 g in maat L

TECHNISCHE INFORMATIE

OVER DE PASVORM

Ons model draagt een maat M boven en een maat M onder. Hij meet 1,83 m.

EEN STEVIGE BROEK

Een vaak gehoorde feedback van mountainbikers was: maak een stevige broek.
De stof op de zijkanten van de broek is een 'stevige' stof, dat wil zeggen dat ze heel goed bestand is tegen doorns en scherpe takken.

VOOR WINTERSE TOCHTEN MET JE MOUNTAINBIKE ... LEKKER WARM!

De binnenkant van de broek is geruwd, een bewerking die ervoor zorgt dat de stof meer warmte vasthoudt. Het principe is eenvoudig: de stof houdt een laagje lucht vast, dat van nature isolerend werkt.

WAT IS WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden waardoor de stof minder snel water opneemt. Op die manier slorpt de stof geen water op en blijft ze dus licht. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen.

HOE BEHOUD JE HET WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

De behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald. Ons advies: gebruik regelmatig een WATERDICHTMAKENDE VLOEISTOF VOOR TEXTIEL (of spray). Die kan je kopen in onze DECATHLON-winkels.

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

We hebben ter hoogte van de tailleband een ringetje toegevoegd om je handschoenen aan vast te maken. Zo heb je ze steeds binnen handbereik.

Het onderste deel van de broek is volledig waterdicht. Waarom? Het is een gedeelte dat veel blootgesteld wordt aan water: fietsen in de regen, je MTB afspuiten met de tuinslang ...

Onderhoud

Bekijk onze tips voor het onderhoud van MTB-kleding
https://support.decathlon.nl/comment-bien-entretenir-mes-vetements-vtt

Producttests

Ons team van productontwikkelaars in het BTWIN VILLAGE in het Franse RIJSEL zoekt voortdurend naar oplossingen om het comfort van onze fietsklanten te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Basismateriaal: binnenkant 90% Polyester, 10% Polyurethaan Voorzijde middel 93% Polyamide, 7% Elastaan Inzetstuk 89% Polyester, 11% Polyurethaan Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plek. We raden aan geen chemische producten als bleekwater te gebruiken, die kunnen de isolerende eigenschappen van het kledingstuk aantasten.

TESTS

We doen 2 soorten thermische tests: een test op de stof, en een test op een thermische pop in een klimaatkamer. Daar bootsen we de temperatuur, wind en vochtigheid na die je tijdens een mountainbiketocht kunt ondervinden. Dankzij die tests kunnen we onze materiaal- en ontwerpkeuzes verifiëren en de warmte-isolatie aanpassen waar je die het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Al onze mountainbike-uitrusting wordt door representatieve gebruikers in de praktijk getest en ondergaan tegelijk ook proeven in het lab. Deze tweeledige aanpak is een allesomvattende en ambitieuze methode om onze ROCKRIDER-producten te ontwikkelen en hun technische eigenschappen en design voortdurend bij te schaven. Ook houden we rekening met jullie feedback om onze producten onafgebroken te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

MTB broek voor heren ST 500 zwart
MTB broek voor heren ST 500 zwart
MTB broek voor heren ST 500 zwart
MTB broek voor heren ST 500 zwart
MTB broek voor heren ST 500 zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN