MTB broek EXPL 500 winter zwart

€59,99

8530118

Deze winterbroek is ontwikkeld voor mountainbiken bij koud weer. Je smartphone kan mee in het afsluitbare zakje opzij

Ga deze winter op pad zonder je zorgen te maken over overhangende takken of doorns. Deze broek is warm, waterafstotend en stevig dankzij de verstevigingen op de gevoeligste plekken

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Slijtvastheid

Geef stekelige planten geen kans! De stof is bestand tegen schuren en scheuren.

Warmte

Warme, gevoerde stof. Ideaal voor gevoelstemperaturen tussen 5 en 15°C.

Waterafstotend

Waterafstotende stof: druppels glijden eraf en worden niet opgenomen.

Bewegingsvrijheid

Voorgevormd aan de knieën voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

Compatibiliteit

Onze MTB-ondershorts en -beschermingen zijn compatibel met deze MTB-broek.

Ademend vermogen

Ventilatie aan de lies en knieholtes.

Zakken

Je smartphone kan mee in het afsluitbare zakje opzij.

Gewicht

450 g in maat L

TECHNISCHE INFORMATIE

INFORMATIE OVER DE MAAT

Ons model draagt een shirt in maat M en een broek in maat M. Hij is 1,83 m groot.

EEN STEVIGE BROEK

Een vaak gehoorde wens van mountainbikers was: een stevige broek.
De stof op de zijkanten van de broek is een 'stevige' stof, dat wil zeggen dat deze heel goed bestand is tegen doorns en scherpe takken.

VOOR WINTERSE TOCHTEN MET JE MOUNTAINBIKE ... LEKKER WARM!

De binnenkant van de broek is geruwd, een bewerking die ervoor zorgt dat de stof meer warmte vasthoudt. Het principe is eenvoudig: de stof houdt een laagje lucht vast, dat van nature isolerend werkt.

WAT IS WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden waardoor de stof minder snel water opneemt. Zo neemt de kleding geen water op en blijft je kledingstuk licht. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen.

HOE BEHOUD JE HET WATERAFSTOTEND VERMOGEN?

De behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald. Ons advies: gebruik regelmatig een WATERDICHTMAKENDE VLOEISTOF VOOR TEXTIEL (of spray). Die kan je kopen in onze DECATHLON-winkels.

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

We hebben ter hoogte van de tailleband een ringetje toegevoegd om je handschoenen aan vast te maken. Zo heb je ze steeds binnen handbereik.

Het onderste deel van de broek is volledig waterdicht. Waarom? Het is een gedeelte dat veel blootgesteld wordt aan water: fietsen in de regen, je MTB afspuiten met de tuinslang ...

Onderhoud

Bekijk onze tips voor het onderhoud van MTB-kleding
https://support.decathlon.nl/comment-bien-entretenir-mes-vetements-vtt

Producttests

Ons team van productontwikkelaars in het B'Twin Village van Rijsel zoekt voortdurend naar oplossingen om het comfort van onze fietsers te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Basismateriaal: binnenkant 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Polyurethaan Voorzijde middel 93% Polyamide, 7% Elastaan Inzetstuk 89% Polyethyleentereftalaat (PET), 11% Polyurethaan Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plek. We raden aan geen chemische producten als bleekwater te gebruiken, die kunnen de isolerende eigenschappen van het kledingstuk aantasten.

TESTS

We doen 2 soorten thermische tests: een test op de stof, en een test op een thermische pop in een klimaatkamer. Daar bootsen we de temperatuur, wind en vochtigheid na die je tijdens een mountainbiketocht kunt ondervinden. Dankzij die tests kunnen we onze materiaal- en ontwerpkeuzes verifiëren en de warmte-isolatie aanpassen waar je die het meest nodig hebt.

Goedgekeurd door

Al onze mountainbike-artikelen worden door representatieve gebruikers in de praktijk getest en ondergaan tegelijk ook proeven in het lab. Deze tweeledige aanpak is een allesomvattende en ambitieuze methode om onze Rockrider-artikelen te ontwikkelen en hun technische eigenschappen en design voortdurend bij te schaven. Ook houden we rekening met jullie feedback om onze producten onafgebroken te verbeteren.

AFBEELDINGEN

MTB broek EXPL 500 winter zwart
MTB broek EXPL 500 winter zwart
MTB broek EXPL 500 winter zwart
MTB broek EXPL 500 winter zwart
MTB broek EXPL 500 winter zwart

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden