ZRAY

Opblaasbare X-Rider X2 10'10 SUP Dropstitch - 150kg 330x81x15cm(10'10"x32x6")

€279,00

SUP Paddle Gonflable X-Rider Deluxe 10'10 Zray - Dropstitch Pack complet- Max 150kg - 293L - 330x81x15cm (10'10''x32''x6'')

Kleur: Blauw / Lichtblauw

330 cm
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 279 membership punten

Productbeschrijving

Niveaus: Beginner - Gevorderd

Activiteiten: Recreatief peddelen - Fitness - Golf surfen - Snelheid

De ultraversatile SUP:

Het ontwerp van de Zray X-Rider 10’10’’ SUP is ontwikkeld om een unieke glijervaring mogelijk te maken. Langer en dikker, dit board biedt stabiliteit aan alle peddelaars tot 140 kg! Stabiel, licht, functioneel en veelzijdig, deze SUP maakt lange sessies mogelijk op rustig of golvend water.

Lengte 330 cm Een lengte ontworpen voor een board dat snelheid wint zonder in te boeten aan manoeuvreerbaarheid.

Dikte 15 cm Groter dan veel paddleboards van zijn formaat, geeft deze dikte hem het drijfvermogen dat nodig is voor extra lading.

Breedte 81 cm Een breedte die door de meeste peddelaars wordt gewaardeerd, biedt voldoende ruimte voor goede stabiliteit zonder het board te vertragen.

De ultraversatile SUP

Het meenemen van huisdieren en extra lichte uitrusting is gemakkelijk mogelijk met de X-Rider Deluxe. De UAL- en Drop-Stitch-technologieën geven hem een ongeëvenaarde stabiliteit en glijprestaties.

De X-Rider Deluxe, met een lengte van 330 cm en een capaciteit van 150 kg, is geschikt voor een volwassene en een kind zonder snelheid te verliezen. Zijn breedte van 81 cm en dikte van 15 cm bieden de veelzijdigheid die een SUP zo geliefd maakt.

Het centrale EVA-schuim antislipdek en de Kick-Pad bieden de X-Rider Deluxe gegarandeerd comfort en manoeuvreerbaarheid. Het is voorzien van 4 D-ringen om optioneel een kajakstoel te bevestigen.

De accessoires die bij de X-Rider Deluxe worden geleverd, zijn ontworpen om transport, inflatie en gebruik te vereenvoudigen: rugzak, dubbelwerkende pomp en peddel met composietblad en antitorsiesluitingssysteem.

X-Rider draagtas Compacte tas met gevoerde handgrepen en schouderband. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor het inpakken: leeggelopen SUP + peddel + pomp.

Paddle "Merit" Een lichtgewicht aluminium peddel, speciaal ontworpen voor het comfort van de peddelaar. Demonteerbaar in 2 secties, het heeft een blad van composietmateriaal met de perfecte hoek voor beginners.

Dubbelwerkende pomp SUP-pomp met ergonomisch handvat voor een dubbele oppompsnelheid. De manometer bevindt zich op de pomp om de druk tijdens het oppompen in Psi en Bar te controleren.

Gevlochten leash Het gebruik van een veiligheidslijn wordt sterk aanbevolen; het houdt je in elke situatie verbonden met je SUP. De veiligheidslijn van de X-rider bestaat uit een thermoplastische TPU-spiraalkabel met een roestvrijstalen draaibaar bevestigingspunt op het board en een riem met sponslipje.

Voordelen van het board:

Premium EVA-dekmat

Premium draaghandvat

4 bevestigingen voor kajakstoel

Innovatief Zray-ventiel

Achterste ring voor veiligheidslijn

Ultra stijve / lichte Drop Stitch

Laadnet

Middenvin

Kick-Pad

Reviews