ZIPRO

Power tower Dipstation Zipro multifunctioneel

€161,00

De multifunctionele ZIPRO fitness tower is ontworpen voor veilig en comfortabel gebruik thuis.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Morele.net EU

 • Verkoop door Decathlon partner
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Spaar 161 membership punten

Productbeschrijving

Power tower ZIPRO

Power tower ZIPRO voor thuisgymnastiek.

Begin je gymnastiektraining op de multifunctionele leuning van ZIPRO voor je thuisgymnastiek. Trainen met je eigen lichaamsgewicht is een van de beste oplossingen om verschillende lichaamsdelen te versterken. De multifunctionele leuning van ZIPRO is ontworpen voor veilig en comfortabel gebruik in het comfort van je huis.

De robuuste stalen constructie van de leuning voorkomt dat het apparaat omvalt tijdens de training. Het formaat van de handrail neemt niet veel ruimte in beslag, maar dankzij de multifunctionaliteit kun je het effect van elke trainingssessie maximaliseren. Investeer in je lichaam, gezondheid en fitheid. Ontdek dat thuis trainen met de multifunctionele handrail van ZIPRO net zo effectief kan zijn als in de sportschool.

 • Maximale belastbaarheid: 350 kg
 • Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg
 • Afmetingen: 64×95,5×209 cm
 • Gewicht: 16,8 kg
 • Materiaal: Staal met poedercoating
 • Frame profiel: 50×50 mm
 • Diprails met 64 cm tussenruimte
 • Hoogteverstelling optrekstang
 • Hoogte optrekstang: 158,5 - 209 cm
 • Doel: voor thuisgebruik

Veelzijdige krachttraining met de Multifunctionele Leuning van ZIPRO

De ZIPRO Multifunctionele Leuning is ontworpen om voornamelijk twee oefeningen uit te voeren: pull-ups op de stang en push-ups op de leuningen, of zogenaamde dips. Pull-ups met een onderhandse greep zijn een manier om de biceps en bovenrug te versterken. Aan de andere kant versterkt een bovenhandse greep vooral de triceps en borst. Door op de stang te trainen activeer je dus twee spiergroepen die elkaar tegenwerken. Door een stang op te nemen in je gewone trainingsroutine kun je bijna al je bovenspieren ontwikkelen.

Stevig, robuust ontwerp kan de extra belasting aan

Trainen met je eigen lichaamsgewicht is al effectief, maar extra belasting kan geen kwaad - ook de leuningen niet. De maximale belastbaarheid van de multifunctionele leuning van ZIPRO is 350 kilogram. Dit betekent dat als je jezelf optrekt of dips uitvoert, je een loodgordel kunt dragen om je spieren nog meer te belasten. Al na een paar trainingen merk je positieve resultaten in spierkracht.

De hoogte van de optrekstang naar wens aanpassen

Dankzij de mogelijkheid om de hoogte van de optrekstang aan te passen, kun je de optimale startpositie voor je oefeningen instellen, rekening houdend met je eigen lengte en behoeften. Wat de instelling ook is, de multifunctionele handgreep van ZIPRO houdt je comfortabel dankzij de robuuste aangepaste constructie, waardoor het apparaat niet kan omvallen tijdens je training. Het is veilig en comfortabel in gebruik.

Foam handgrepen zorgen voor comfort tijdens intensieve oefeningen.

Het hypoallergene polyurethaanschuim op de handgrepen voorkomt dat je handen wegglijden tijdens veeleisende en langdurige trainingen. Je zult ook geen ongemakkelijke grip ervaren, dus je zult in staat zijn om teenklimmen, dips of Zweedse push-ups uit te voeren met gemak en stabiliteit, waarbij je de meest uiteenlopende delen van je lichaam gebruikt.

Kies de multifunctionele leuning van ZIPRO ongeacht je fitnessniveau.

Ontzeg jezelf geen workout. Train thuis met de multifunctionele leuning van ZIPRO. Gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te monteren, de perfecte keuze voor iedereen die zowel gemak als efficiëntie belangrijk vindt bij het trainen binnen de eigen vier muren. Of je nu net wilt beginnen met calisthenics of al gevorderd bent. Deze apparaten nemen niet veel ruimte in beslag en veranderen je huis in je persoonlijke fitnessruimte, waardoor je meer oefeningen kunt doen in alle comfort.

Reviews