ZAMST

Zamst Filmista Polsbrace - Zwart - S

39,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Zamst Filmista Polsbrace - Zwart - S

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Zamst Filmista Polsbrace is een van de meest innovatieve polsbraces op de markt. De polsbrace biedt een geavanceerd alternatief voor traditioneel tapen. Het ultradunne materiaal met een laagje film voelt als een tweede huid en werkt sterk stabiliserend voor je pols. De polsbrace is zeer gemakkelijk aan te doen en is zelfs tijdens het sporten nog gemakkelijk aan te passen.

Indicatie
De Zamst Filmista Polsbrace is geschikt bij instabiliteit van de pols. De brace werkt sterk stabiliserend en is ook preventief te gebruiken.

Kenmerken

Ultra-dun en ultra-lichtZeer gemakkelijk aan te doen en aan te passenVoelt als een tweede huidInnovatief materiaal met een laagje film
De juiste maat kiezen
De Zamst Filmista Enkelbrace is zeer gemakkelijk aan te doen. Je plaatst de brace rond je pols en bevestigt deze met de twee uiteinden met klittenbandsluiting. Je bepaalt hierbij zelf de juiste compressie. De filmista polsbrace is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te bepalen, meet je de omtrek van je pols. De omtrek in cm bepaalt de maat polsbrace die het beste bij jou past.

DamesHerenS13 - 17 13 - 17M17 - 2117 - 21Zamst
Zamst is een marktleider in de orthopedische wereld en heeft een uitgebreide medische expertise. Het merk legt de focus op het ontwikkelen van braces voor de sportmarkt en dat zie je terug in de producten. In de loop van de jaren heeft Zamst technologieën ontwikkeld die kenmerkend zijn voor de producten. Bij de Zamst Filmista Polsbrace is gebruik gemaakt van de volgende technologieën:

C-Flex Flyweight Tech Fusion TechGrip TechI-FitMicron Tech
Meer informatie over de technologieën van Zamst vind je hier.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading