XTORM

Xtorm Titan Fan Edition 60W Powerbank 24000mAh, Laptop Powerbank, 3x USB-C PD

€89,95

De XB4 Titan heeft 3 krachtige USB-C PD-uitgangen, geoptimaliseerd om je Ultrabook, tablet en smartphone snel op te laden. Dankzij de ingebouwde USB-C PD kabel ben je altijd ready to go!

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Xtorm

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 90 membership punten

Productbeschrijving

Xtorm Titan Fan Edition Powerbank - 60W - 24.000mAh - 3 x USB-C 3.1 poorten - Power Delivery - LED display - Inclusief USB-C kabel - Geschikt voor smartphone, tablet en laptop - Grijs

VERBETERDE FAN EDITIE: De Xtorm Titan Fan Edition (Xtorm Titan FE 60W Powerbank 24.000mAh) is een vernieuwde versie die speciaal is aangepast op basis van waardevolle feedback van gebruikers. Deze verbeteringen zijn gericht op verschillende aspecten om te voldoen aan de behoeften van Xtorm-liefhebbers.

GEËNTEGREERDE PRESTATIES: De Fan Edition omvat verbeterde prestaties, zoals een geoptimaliseerde oplaadsnelheid, efficiënter energiebeheer of een verbeterde compatibiliteit met verschillende apparaten. Dit zorgt voor een nog effectievere en snellere oplaadervaring, waardoor gebruikers hun apparaten eenvoudig van de benodigde energie kunnen voorzien.

HERZIEN ONTWERP: Het vernieuwde ontwerp van de Fan Edition kan variaties omvatten in behuizing, vormgeving of zelfs extra functionaliteiten, zoals een verbeterd display, gemakkelijkere toegang tot poorten of een aantrekkelijker uiterlijk. Dit kan leiden tot een nog gebruiksvriendelijker en aantrekkelijkere powerbank.

KLANTGERICHTE FUNCTIES: Deze editie richt zich op het integreren van nieuwe functies die zijn geïnspireerd door de wensen en behoeften van gebruikers. Dit kan onder meer inhouden dat specifieke toevoegingen zijn gemaakt om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals nieuwe laadmogelijkheden, geoptimaliseerde connectiviteit of handige extra's.

VERBETERDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN: De veiligheidsvoorzieningen zijn mogelijk geüpgraded, met aanvullende bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en overspanning. Dit verhoogt de ecologischheid van de powerbank en verzekert gebruikers van een veilige en betrouwbare laadervaring voor al hun apparaten. De Xtorm Titan Fan Edition is het resultaat van deze verbeteringen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gebruikersgemeenschap en een nog betere draagbare energieoplossing te bieden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Xtorm Titan Fan Edition 60W Powerbank 24000mAh, Laptop Powerbank, 3x USB-C PD