X PADDLE BOARDS

Elektrische Opblaasbare Paddleboard E-X1 305 x 82 x 15cm

€799,00

Toegankelijk, gemakkelijk maar vooral elektrisch inwisselbaar!

Kleur: Blauw / Groen

305 CM
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door X-PaddleBoards

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 799 membership punten

Productbeschrijving

Beschrijving:

Dankzij het compacte formaat en de verwijderbare structuur kun je met onze onderwateraandrijving je X PaddleBoards stand-up paddle omtoveren tot een elektrische SUP.

De afstandsbediening heeft 3 snelheidsniveaus om je te helpen het water op te gaan, afhankelijk van je energieniveau, wind- en stromingsomstandigheden en je stemming.

Dit paddleboard is uitgerust met een lithiumbatterij die je tot 1 uur vaartijd geeft, afhankelijk van de snelheid die je kiest. Het heeft ook een LED-display waarop je de resterende batterij, het WIFI-signaal en de 3 verschillende snelheidsstanden kunt zien.

  • Oplaadtijd: 3 uur
  • Motorvermogen: 280 W
  • Spanning: 36 V
  • 3 verschillende snelheden tot 5 km/u
  • Gewicht: 2,5 kg

Afmetingen: 10 x 32″ x 6″ (305 x 82 x 15cm)

###De paddle die 100% toegankelijk is vanuit elk oogpunt!

De X1 is een van de 3 paddles in ons assortiment onder de symbolische grens van 300 euro, samen met de X2 en X3. Het doel van dit assortiment was om eenvoudige, esthetische modellen te creëren, met prestaties die passen bij high-end paddles, maar die qua prijs zeer moeilijk te verslaan zijn. De X1 heeft waarschijnlijk een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen op de markt.

###Toegankelijkheid - Stabiliteit - Prestatie

De X1 is ontworpen om maximale stabiliteit te bieden. Het is zeer geschikt voor beginners of zwaardere mensen dankzij de breedte en het grote volume in combinatie met een dikte van 15cm. Deze paddle is perfect geschikt voor uw uitjes op zoet of zout water: hij is zowel geschikt voor uitjes op zee als op een meer of rivier.

Uitgerust met een uitstekende glide, stelt de X1 u in staat om uren te peddelen zonder moe te worden en toch uitstekende snelheden te bereiken. Ideaal voor wandelen, trekken.

#Constructie

De X1 is gemaakt van licht en duurzaam PVC en dropstitch, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en schok- en slijtvastheid. Zijn premium dropstitch constructie stelt u in staat om hem op te blazen tot 15 psi, waardoor hij een van de stijfste paddles in zijn prijsklasse is.

#Conclusie

De X1 is een prachtig model dat perfect geschikt is voor beginnende of gemiddelde mannelijke en vrouwelijke rijders die op zoek zijn naar de ideale paddle om vol vertrouwen tevooruit te komen.

Pluspunten:

-Ideaal om te beginnen dankzij de stabiliteit -Goed uitgerust -Sterke en kwalitatieve constructie -Om te zetten in een kajak met geïntegreerde ringen -Goede glide -Licht

Paddle geleverd in een compleet pakket met:

-Board -Peddel -Veiligheidslijn -Pomp -Rugzak -Reparatieset

Reviews

Video