WATTSUP

SUP Paddle - 3 Secties - Carbon Pure - Verstelbaar 165 tot 215 cm - Gewicht 650g

€169,00

WATTSUP - PB-WPAD627 - Sup Paddle - 3 Secties - Carbon Pure - Verstelbaar 165 tot 215 cm - Gewicht 650g

Kleur: BLAUW

6,2m2
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 169 membership punten

Productbeschrijving

Licht als een veertje

De nieuwe WattSUP Pure Carbon peddel is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een peddel met hoogwaardige kenmerken om avonturen te beleven.

Om het gewicht van het blad drastisch te verminderen (650 g), maakt WattSUP gebruik van een constructie van 100% carbon.

Aangezien het Pure-model verstelbaar is van 170 tot 215 cm, is er een verbinding tussen de hendel en het blad om schokken tijdens het gebruik van de peddel op te vangen en de prestaties te verbeteren, waardoor de inspanning tijdens het beoefenen van de sport tot een minimum wordt beperkt. Ergonomisch en comfortabel kan het Pure-model worden gedemonteerd in 3 delen om de opslag te vereenvoudigen.

De WattSUP Pure Carbon peddel is een model dat is ontworpen voor rijders van alle niveaus die op zoek zijn naar een presterende peddel gemaakt van hoogwaardige materialen.

100% Carbon

Gemaakt van 100% carbon, is de nieuwe WattSUP Pure peddel extreem lichtgewicht (650 g) en zal het een geweldige metgezel zijn tijdens het suppen.

Innovatief Gewricht

Tussen het blad en de hendel bevindt zich een gewricht dat dient om de druk op de peddel te verminderen, de levensduur ervan te verlengen en de prestaties te verbeteren.

Verstelbare Handgreep

Verstelbaar van 170 tot 215 cm, heeft de nieuwe peddel een anti-torsiesysteem om zich aan te passen aan de morfologie van elke rijder en is zeer gebruiksvriendelijk.

Handigheid

De WattSUP Pure Carbon peddel is een praktisch model dat eenvoudig kan worden opgeborgen dankzij het demontabele systeem in 3 delen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews