WATTSUP

Opblaasbare SUP Mako 10'5 - 318x81x15 cm (10'5x32x6") - DropStitch - MAX 115 kg

€349,00

Opblaasbare SUP Mako 10'5 - 318x81x15 cm (10'5x32x6") - DropStitch - MAX 115 kg

Kleur: Blauw / Blauwgrijs

315 cm
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 349 membership punten

Productbeschrijving

ISup All-round 2022: Mako 10'5"

De collectie van 2022 van Wattsup is veelzijdig en prestatiegericht: het model Mako 10'5" voldoet perfect aan deze criteria.

Het paddle board heeft een scherpe neus, een breedte van 81 cm en een dikte van 15 cm: dit zijn de sleutelelementen voor ongeëvenaarde glijdendheid, stijfheid en stabiliteit zonder weerga.

Voor een 360°-ervaring heeft dit model twee belangrijke voordelen:

  • Een mastbevestiging in het midden van de pagaai om het om te zetten in een windsurfplank (met een extra verwijderbare vin inbegrepen).

  • 4 D-ringen om een kajakstoel te installeren (niet inbegrepen).

Maak je klaar om de meest afgelegen kusten met totaal comfort te verkennen!

Om een uitstekende grip te garanderen, bedekt een EVA-tapijt 70% van het oppervlak van het board. Een Kick Pad bevindt zich aan de achterkant van de ISup: een essentieel element voor een goede grip tijdens manoeuvres en in de golven.

De Mako-pagaai is ontworpen voor beginners en gevorderden (draagvermogen 115 kg) die op zoek zijn naar een veelzijdige pagaai.

Technologie

Wattsup Constructie: Drop Stitch Lightweight

Duizenden filamenten van polyester verbinden de twee buitenste lagen van versterkt PVC van het stand-up paddleboard. Wanneer deze filamenten op hoge druk (15 psi) worden opgeblazen, comprimeren ze, waardoor het board stijver wordt; dit is het geheim van de Drop Stitch-technologie.

Wattsup besteedt bijzondere aandacht aan de dichtheid van de filamenten die in zijn boards worden gebruikt. Dankzij deze nieuwe Drop Stitch-constructie zijn opblaasbare stand-up paddles lichter en stijver geworden.

De Allround Stand-Up Paddle voor een veelzijdig gebruik

De nieuwe Mako 10'5" pagaai van Wattsup is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een prestatiegericht en stabiel board voor actief en veelzijdig gebruik.

Zijn gestroomlijnde vorm en afmetingen maken het gemakkelijk om snelheid te bereiken, naast het bieden van ongeëvenaarde stijfheid en stabiliteit.

Met een mastbevestiging (om een zeil uit te rusten) en een extra verwijderbare vin, kan dit model eenvoudig worden omgebouwd tot een windsurfplank. En als je van plan bent om 's avonds een lange wandeling te maken, maken 4 D-ringen het mogelijk om een kajakstoel te bevestigen voor gebruik in zittende positie.

Met de Drop Stitch Single Layer-technologie zou het Mako-board stijf en duurzaam moeten zijn, terwijl de vinnen zorgen voor ongeëvenaard glijcomfort!

Met mastbevestiging voor het zeil.

Reviews