WATTSUP

Opblaasbare SUP Lined 10'2 - 310x84x15 cm (10'2"x33"x6") DropStitch MAX 115kg

€239,00
€299,00 -20%

Opblaasbare Lined 10'2 SUP - 310x84x15 cm (10'2" x 33" x 6") DropStitch MAX 115 kg

Kleur: Blauw

310 cm
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 239 membership punten

Productbeschrijving

L'innovatieve SUP!

Het merk Wattsup presenteert zijn nieuwe paddle, uitgerust met het CLIP & ROLL systeem, waarmee een eenvoudige en snelle installatie en verwijdering van de paddle mogelijk is. Lichter dan 30% ten opzichte van een traditioneel board, stijver dan 30% ten opzichte van een traditioneel board, kleiner dan 30% ten opzichte van een conventionele SUP: dit zijn de sleutelkenmerken van jouw nieuwe favoriete paddle.

Met zijn Touring vorm en perfecte afmetingen past het LINED-model zowel bij de kennismaking van de beginner als bij de prestaties van de ervaren peddelaar. De breedte van de LINED (84 cm) biedt uitstekende stabiliteit, waardoor het comfortabel is voor zowel een uitstapje op een meer als voor een avontuur langs de kust.

Extreem stabiel en stijf dankzij zijn 15 cm dikte en volume kan dit board tot 115 kg dragen, wat het plezier vergroot voor de gebruiker!

Verkocht met zijn Leash en zijn paddle WATTSUP, deze combinatie stelt je in staat om volledig uitgerust en tegen een betaalbare prijs op pad te gaan!

Technologie

Costruzione LINED Drop-Stitch

De Drop-Stitch constructie van de LINED-paddle verbetert niet alleen de stijfheid van het board in het water, maar maakt ook het vouwen en opbergen van de SUP gemakkelijk wanneer deze leeg is.

De opvouwbare Stand-up Paddle in het midden is een revolutionaire innovatie in de wereld van paddleboarding. Het is ontworpen om meer draagbaarheid en gemak van transport te bieden, en combineert het beste van beide werelden: de prestaties van een stijve paddle en het gemak van een opvouwbaar model.

SUP Wattsup LINED 1 Posto: de paddle-innovatie in 2023!

De Wattsup LINED-paddle is een uitstekende keuze voor paddle-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een hoogwaardige SUP met een eenvoudig en snel montagesysteem - dankzij het nieuwe CLIP & ROLL systeem.

Het is lichtgewicht, duurzaam en biedt een comfortabele grip dankzij zijn dikke E.V.A mat, die zorgt voor goede grip zowel met schoenen als blootsvoets.

De Wattsup LINED wordt aanbevolen voor zowel beginners als ervaren mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige paddle, compleet met paddle en pomp, alles in een compacte tas.

Reviews