WATTAMULA

Wattamula Sport waterfles wit 700 ml - met fruitfilter

€20,95

Duurzame sport waterfles die te bedienen is met één hand doordat je de dop met één klik kunt openen. De ideale drinkfles tijdens het sporten of voor onderweg. Inclusief fruitfilter en 100%. Lekvrij.

Kleur: WIT

0,7 10 stuks

Aantal:

Thuisbezorging:

Out of stock

Verkocht en verstuurd door Wattamula

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Prachtige sport waterfles met fruitfilter voor extra smaak aan je water. Ideaal voor tijdens fitness, yoga, andere sporten of voor thuis. Te bedienen met één hand en je neemt de drinkfles makkelijk met je mee door het lichte gewicht. Lekvrij.
Voordelen

Superlicht
Sterk
Te bedienen met één hand
Rubber coating (extra grip)
Brede opening
Duurzaam
Inclusief fruitfilter en draagkoord
BPA vrij
Lekvrij (extra sluitklip)

Een lichte en sterke waterfles die handig in gebruik is. Je kunt de fles meenemen in je tas of in de auto zetten zodat je altijd een slok water kunt nemen. De dop klik je met één hand open. De drinkfles past in de meeste bekerhouders.
• Design
Deze waterfles van 700 ml ziet er stoer uit en neem je eenvoudig mee met het draagkoordje. De combinatie van de witte body met de zwarte deksel zorgt voor een frisse en mooie uitstraling. Het fijne is dat je met één hand de deksel bedient door op een knopje te drukken. De sluitklip grendel en ontgrendel je supersnel, een extra beveiliging zodat de dop niet open gaat. Als je ijsblokjes wilt toevoegen draai je de deksel eraf en voeg je deze toe.
• Vertrouw op Wattamula
Het materiaal waar de waterfles van is gemaakt is Tritan. Dit is een materiaal die afkomstig is uit Amerika van Eastman Chemical Company en BPA vrij is. Tritan is supersterk, als je de fles laat vallen gaat deze niet zomaar stuk. Vergelijk het met glas maar dan heel licht en niet gevoelig voor stoten en vallen.
De buitenkant is afgewerkt met een rubberen coating waardoor de waterfles zacht en stroef aanvoelt voor een fijne grip.
• BPA vrij
Plastic flesjes die je kunt kopen in onder andere supermarkten en tankstations bevatten BPA. Dit is een chemische stof die bij grote hoeveelheden niet goed is voor je gezondheid. Tritan is BPA vrij.
• Geef smaak aan je water

De extra fruitfilter maakt het mogelijk om een extra smaakje te geven aan het water. Op deze manier wordt het makkelijker om voldoende water binnen te krijgen gedurende de dag.
• Denk aan milieu

Plastic flesjes die één keer worden gebruikt komen vooral terecht in ons zwerfafval en in de oceanen. Er worden steeds meer regels bedacht vanuit de overheid om ‘single use’ plastic te verminderen, maar desondanks blijft het een groot probleem in onze samenleving. Door over te stappen op een hervulbare drinkfles ga jij dit tegen en denk je aan het milieu.
• Self-care
Het grootste deel van de aarde en ons lichaam bestaat uit water. Het is daarom belangrijk voor een goede gezondheid dat er dagelijks voldoende water ons lichaam binnenkomt. Essentieel is om dit dagelijks te doen, dan merk je vanzelf dat water drinken nog meer voordelen heeft. Ons brein gaat beter werken waardoor je prestaties op elk gebied omhoog gaan. Ook heb je meer energie overdag en slaap je beter.
• Makkelijk te onderhouden
De brede opening zorgt ervoor dat je waterfles makkelijk kunt schoonmaken. Lees hier doe je dit het beste kunt doen.

RVS waterflessen

REVIEWS

Loading