VIRTUFIT

Leren Lifting Belt Pro lederen Halterriem

€24,95

Hoogwaardige halterriem ontworpen om blessures te voorkomen. Ideaal voor deadlifts, squats en andere zware krachtoefeningen.

Kleur: ZWART

  • S/M undefined
  • L / XL undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De VirtuFit Leren Lifting Belt Pro is een hoogwaardige halterriem die jou helpt om blessures te voorkomen. Door de Lifting Belt Pro te dragen tijdens deadlifts, squats of andere krachtoefeningen verklein je de kans op overbelasting. De riem biedt namelijk extra ondersteuning aan je rug- en buikspieren, zonder je te beperken in je bewegingsvrijheid.

Een halterriem met veel bewegingsvrijheid
De VirtuFit Leren Lifting Belt Pro heeft een breedte van 14,5 cm. Deze breedte is zorgvuldig gekozen om jou te verzekeren van voldoende bewegingsvrijheid. De halterriem sluit namelijk perfect aan tussen je ribbenkast en je heup.

Slijtvast lederen ontwerp
Deze halterriem van VirtuFit is gemaakt van leder met een dubbel gestikte afwerking en is voorzien van een prachtig logo aan de voorzijde. De lifting belt heeft tevens een padding om het draagcomfort te vergroten en om je spieren warm te houden. Tot slot is de riem uitgerust met een stevige stalen gesp voor een goede en betrouwbare sluiting.

Maatvoering van de halterriem
Om goede ondersteuning te bieden, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. De VirtuFit Nylon Lifting Belt is verkrijgbaar in 2 maten:

S/M: lengte van 110 cm
L/XL: lengte van 125 cm

Om de juiste maat te bepalen, meet je de omtrek van je taille met behulp van een meetlint. Meet je taille tussen je ribben en je heupen. De omtrek van je taille bepaalt de maat die je nodig hebt.

Omtrek taille
S/M: 74 - 94 cm
L/XL: 84 - 110 cm

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews