TUNTURI

Power Tower PT20 - Pull up station - Dip station - Sit up - Bankdrukken

€199,00

Om jouw bovenlichaam te trainen heb je niet veel nodig. Combineer deze PT20 met jouw lichaamsgewicht en ga aan de slag! De PT20 is zeer stevig, eenvoudig te gebruiken en neemt nauwelijks ruimte in.

Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Tunturi New Fitness BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 199 membership punten

Productbeschrijving

Om jouw bovenlichaam te trainen heb je niet veel nodig. Combineer deze Tunturi Power Tower PT20 met jouw lichaamsgewicht en ga aan de slag! Het krachtstation is zeer stevig, eenvoudig te gebruiken en neemt nauwelijks ruimte in. Deze eigenschappen maken het apparaat ideaal voor thuis!

De voordelen van de Tunturi Power Tower PT2 ✓ Allerlei trainingsmogelijkheden zonder gewichten om jouw bovenlichaam te versterken ✓ Eenvoudig te gebruiken trainingsapparaat voor thuis of in de sportschool ✓ Neemt weinig ruimte in ✓ Zeer stevig en robuust ontwerp met een lange levensduurTrainen met jouw eigen lichaamsgewicht

Het mooie van deze Tunturi Power Tower PT20 is dat je geen gewichten of ingewikkelde apparaten nodig hebt voor een intensieve work-out. Je werkt daarvoor gewoon met jouw eigen lichaamsgewicht. Bovenaan het krachtstation vind je een optrekstang voor chin en pull up oefeningen. Gebruik afwisselend een smalle en brede greep om verschillende spiergroepen in jouw bovenlichaam aan te spreken. De handvaten en armsteunen in het midden zijn bedoeld voor dips en andere oefeningen als de knee raise en leg raise. Voor de dip, chin en pull up oefeningen is het ook mogelijk om te trainen met accessoires. Denk aan een elastiek of gordel.

Aan het trainingscomfort is uiteraard ook gedacht. Zo zijn de armsteunen voorzien van een foam vulling en bekleed met kunstleer. De handgrepen zijn afgewerkt met rubber en het krachtstation beschikt over een stevige rugsteun. De Tunturi Power Tower PT20 is ook ideaal voor opdrukoefeningen. Er zijn namelijk twee speciale opdruksteunen aangebracht aan de voorzijde. Dankzij deze steunen is het eenvoudig om een goede opdrukhouding aan te nemen.

Werk aan een sterk, soepel en gezond bovenlijf door gebruik te maken van jouw lichaamsgewicht en deze Tunturi Power Tower PT20. Bestel meteen!

Inclusief Tunturi Training app Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Tunturi Training is te downloaden in de App Store en Play Store

Over Tunturi Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties • Afmetingen Tunturi Power Tower PT20: L:120 cm. B: 104 cm. H: 215 cm. • Kunstleren armsteunen, gevuld met foam • Rugsteun met gestikte bekleding • Rubberen voetdoppen voor vloerbescherming • Chinning bar / Pull up bar • Stevige dip steunen • Opdruksteunen • Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg. • Exclusief gewichten • Gewicht 30,5 kg. • Kleur: Zwart | Groen • Materiaal: Staal

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Plastic,Staal