TUNTURI

Loopband - Inklapbaar - Bluetooth - Ren tot 16 km/u - Cardio Fit T40

€517,95

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Tunturi Cardio Fit T40! Met 41 programma’s, 400m track, tablethouder, snelheid, tijd, afstand, calorieën, hartslag, hellingshoek, geheugen en Bluetooth!

Kleur: Zwart / Zwart

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Tunturi New Fitness BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 518 membership punten

Productbeschrijving

Werk thuis aan je conditie met de Tunturi Cardio Fit T40 loopband!

Heb je niet altijd zin om buiten de deur te trainen? Met de Tunturi Cardio Fit T40 werk je thuis aan je conditie! Met maar liefst 41 trainingsprogramma’s heb je altijd een training op maat.

Uitgebreid display Train thuis met de Tunturi Cardio Fit T40 loopband! Ga je voor een lichte warming-up of een intensieve training? Tussen de 41 mogelijkheden zit altijd het juiste trainingsprogramma! Op de display maak je eenvoudig je keuze met de soft-touch knoppen, de snelheid van de band kan je aanpassen met de knoppen op de rechter handgreep. De display, het trainingsgeheugen en hartslagsensoren geven alle informatie die je tijdens het training nodig hebt.

Ergonomisch ontwerp De Tunturi Cardio Fit T40 is een ergonomisch ontworpen apparaat met een soft-drop, non-slip loopband, met een snelheid tot zestien kilometer per uur en een trainingsgewicht tot 100 kilo. De band wordt aangedreven door een 1,5 pk, sterke en geluidsarme motor.

Extra uitdaging De Tunturi Cardio Fit T40 is uitgerust met een elektronische tienstaps hellingversteller. Hiermee stel je tijdens het trainen de helling zwaarder of juist lichter in voor extra uitdaging en intensiteit van de training.

Voordelen van de Tunturi Cardio Fit T40: ✓ Voorzien van 41 programma’s. ✓ Monitor met 400 meter track. ✓ Uitgerust met een tablethouder voor het kijken van een film of serie tijdens het trainen. ✓ Weergave van snelheid, tijd, afstand en calorieën. ✓ Weergave van hartslag dankzij sensors in de handgrepen. ✓ Elektronisch verstelbare hellingshoek. ✓ Geheugen voor drie gebruikers. ✓ Bluetooth.

Gemak en eenvoud Klaar met trainen? Dan klap je de Tunturi Cardio Fit T40 eenvoudig op en plaats je hem in een hoek. Het apparaat wordt geleverd met een meertalige handleiding en 2 jaar garantie.

Kies voor de Tunturi Cardio Fit T40 en werk thuis aan je conditie!

Train binnen alsof je buiten bent met de Tunturi Routes app Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De hellingshoek van jouw loopband synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Over Tunturi Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties: • Loopband voor thuisgebruik. • Modern design. • Sterke en geluidsarme motor van 1,5 pk. • Met elektronische verstelbare hellingshoek. • Afmeting: L 152 x B 70 x H 135 cm. • Afmeting opgeklapt: L 94 x B 70 x H 135 cm. • Voorzien van 41 programma’s. • Geheugen voor drie gebruikers. • Maximale snelheid: 16 kilometer per uur. • Monitor met 400 meter track. • Maximale traingewicht: 130 kilo. • Met tablethouder. • Weergave van snelheid, afstand, tijd, calorieën, hellingshoek en hartslag. • Met hartslagmeter in handgrip. • Garantie 2 jaar: • Met meertalige handleiding.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Ijzer,Metaal,PVC,Plastic,Staal

Juridische informatie

2 jaar garantie ROVERA - Italië