TITANIUM STRENGTH

Titanium Strength 115PM Deluxe - Deck Station

€295,00

Met de multifunctionele toren Deluxe kunt u uw kracht vergroten, aan uw flexibiliteit werken en uw hele bovenlichaam en core effectief trainen.

Kleur: ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door GymCompany Retail

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 295 membership punten

Productbeschrijving

De veelzijdigheid van de grepen maakt hem perfect voor het stimuleren van elke vezel van onze lats, buik, triceps, pectoralen en biceps.

Het is duidelijk dat de toren ons in staat stelt alle soorten pull-ups te doen, maar hij werkt ook de rectus anterior in de diepte, het pull-up werk zelf genereert een fantastische isometrie in de buik, maar met deze toren kun je leg raises doen, laterale shrugs voor de oblique of met knieën naar de borst of voeten naar de polsen voor degenen die meer gevorderd zijn.

U kunt actief of isometrisch werken, met één of twee benen. Op deze manier kunt u primaire spieren trainen zoals de rectus abdominis en de obliques, en enkele secundaire spieren zoals de rectus abdominis, psoas iliacus en de tensor fascia latae.

De greep kan zijn met steun op de onderarmen of helemaal hangend, zo kunnen we beetje bij beetje vooruitgang boeken in de techniek, wat niet alleen onze huidskleur zal verbeteren, maar ook de techniek van de pull-up, omdat het spiergroepen zijn die worden geholpen.

Voor de pull-up hebben we verschillende grepen die een diversiteit aan vezels zullen bewerken. Aangezien het een oefening is met meerdere gewrichten, worden naast de latissimus dorsi en biceps ook de trapezius, pectoralis, deltoideus, infraspinatus, onderarmen en buikspieren getraind, zij het in mindere mate. Pull-ups zijn een uitstekende krachtoefening, het is zeer compleet en werkt een van de zwakke punten van veel gebruikers, de mobiliteit van de schoudergordel.

Soorten grepen mogelijk:

Prone grip: met de handpalmen naar buiten gericht. Hierbij wordt de gehele rugspier bewerkt.

Supine grip: handpalmen naar binnen gericht. Werk aan de dorsale en biceps.

Neutrale greep: handpalmen naar elkaar gericht. Minimaliseert de kans op blessures.

Parallelle pull-ups en push-ups.

Het is een krachttraining en versterkt een complexe spier als de triceps. Beide zijn essentiële en veelzijdige oefeningen.

Parallelstangen isoleren de borst- en triceps door de armen gestrekt op schouderbreedte te plaatsen en het lichaam verticaal omhoog en omlaag te brengen om een hoek van 90 graden te maken met de elleboog.

De pectorale bodems daarentegen bewerken, naast de borst en de armen, de hele buikstreek.

KENMERKEN

Stevige en stabiele structuur voor regelmatig intensief gebruik met hoogwaardige metalen poedercoating.

Veilige en comfortabele lendensteun.

Comfortabele vulling om vermoeidheid en ongemak bij langdurige ondersteuning te verminderen.

Ergonomisch ontworpen armsteun om intensieve rug- en buikspiertraining in alle comfort mogelijk te maken.

TECHNISCHE BESCHRIJVING

Afmetingen: 150 x 104 x 213 cm

Gewicht: 41 kg

Maximaal gewicht gebruiker: 113 kg

Reviews