TICKLESS

TICKLESS Paarden - Bruin

€39,99
€1.333,00/kg

Chemievrije, duurzame bescherming tegen teken.

Kleur: BRUIN

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Outdoor Lux

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 40 membership punten

Productbeschrijving

Met TICKLESS® Horse kun je vrij rondlopen in de natuur: het apparaat houdt teken en vlooien effectief op afstand, zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën. Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje op het paardenzadel te bevestigen, blijven parasieten minstens 6 maanden weg, zodat jij en je paard vrij zijn om van de natuur te genieten.

Het apparaatje zendt ultrasone pulsen uit die onmerkbaar zijn voor mensen en paarden, maar die teken en vlooien verstoren, waardoor ze uit de buurt blijven.

De TICKLESS® technologie werd onderworpen aan strenge tests en is effectief gebleken in een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory van de Universiteit van Camerino, Italië.

94% doeltreffendheid tegen teken Vrij van chemicaliën en geurstoffen Veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of drachtige paarden Het werkingsbereik is 2 meter Wetenschappelijk bewezen Bescherming voor het hele seizoen Preventieve oplossing

Let op: Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten tot minstens 6 maanden na activering op afstand houden. Om de effectiviteit te garanderen, moet het apparaat altijd op het paard bevestigd blijven. Als je de stal ook teken- en vlooienvrij wilt houden, gebruik dan het TICKLESS® Home apparaat. De effectiviteit hangt af van de conditie van de paardenvacht en het aantal parasieten in het gebied. In gebieden waar veel teken voorkomen, is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij paarden die al besmet zijn.

In geval van een technische storing bieden we 6 maanden garantie op het apparaat.

Reviews