TECNICA

Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames

€359,95

Ontdek stijl en comfort met Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames

Kleur: Graniet

  • 23.5cm undefined
  • 24.5cm undefined
  • 26.5cm undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Perfect Fit

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 359 membership punten

Productbeschrijving

Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames
Ontworpen voor skiërs met enige ervaring op de pistes, bieden de Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames uitstekende functionaliteiten. Met het geïntegreerde GripWalk-systeem wordt voldoende grip op besneeuwde paden verzekerd, wat bijdraagt aan de algehele stabiliteit en controle tijdens het skiën. De Celliant voering is een bijzondere eigenschap van deze skischoenen, waarbij lichaamswarmte wordt omgezet in infrarood energie. Dit bevordert een sneller herstel na een intensieve dag op de ski's.
Specificaties

Sluiting:
4 verstelbare buckles

Dubbele Quick-instep

NFS-voering:
Anatomisch gevormde NFS-voering is heerlijk warm en ondersteunend

CAS-technologie:
Het CAS-systeem (Custom Adaptive Shape) van Tecnica vertegenwoordigt een geavanceerde technologische benadering binnen de wereld van skischoenen. Dit innovatieve systeem is ontworpen met het oog op het leveren van een op maat gemaakte pasvorm en optimale prestaties voor elke individuele skiër.

CAS begint met de constructie van de buitenschaal van de skischoen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde materialen en technieken om de schoen te vormen naar de anatomie van de voet. Het unieke aan CAS is het vermogen om de buitenschaal aan te passen aan de specifieke vorm van de voet door middel van warmtebehandeling. Dit proces zorgt ervoor dat de skischoen zich perfect aanpast aan de contouren van de voet, waardoor drukpunten worden verminderd en de algehele pasvorm aanzienlijk wordt verbeterd.

Niet alleen richt CAS zich op de buitenschaal, maar het omvat ook de binnenschoen. Door het gebruik van specifieke materialen die vervormbaar zijn bij warmte, kan ook de binnenschoen worden aangepast aan de individuele anatomie van de voet. Dit resulteert in een uitzonderlijk comfortabele en gepersonaliseerde pasvorm, wat essentieel is voor het optimaliseren van de prestaties op de piste.

Het CAS-systeem van Tecnica vertegenwoordigt dus niet alleen een vooruitstrevende technologie in de skischoenenindustrie, maar belichaamt ook het streven naar het leveren van een geïndividualiseerde en comfortabele ski-ervaring voor elke gebruiker. Het vermogen om de pasvorm aan te passen aan de unieke anatomie van de voet maakt deze technologie een waardevolle toevoeging voor skiërs van verschillende niveaus.

Inhoud van de verpakking Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames
Bij aankoop ontvang je het volgende in de verpakking:
✔ 1 paar Tecnika Mach Sport MV 85 W GW Graphite skischoenen Dames

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews