SUPRFIT

Suprfit Hex Rubber Dumbbells (Paar)- 1-50kg Paar

Vanaf
39,80
Kleur: ZWART
Maat:
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door SUPRFIT

Suprfit Hexagon Dumbbells - Dumbbell Set Gewichten met rubberen coating van 1-50 kg in paren, Hexagon Dumbbell Set voor Cross & Functionele Training, Gewichten Dumbbell Set, Dumbbells Set

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

*✔ HEXAGON DUMBBELL SET VOOR ELKE TRAINING - De dumbbell zeshoekige gewichten zijn perfect voor snatch, push of klassieke bench press. Ideaal voor thuis of outdoor gym.
*✔ DUMBBELL SET HALTERGEWICHTEN VOOR MANNEN & VROUWEN - De haltergewichten zijn afzonderlijk of per paar verkrijgbaar van 1 kg tot 50 kg. De halterset fitness gewichten is dus niet alleen geschikt voor vrouwen en mannen, maar ook voor beginners en gevorderden.
*✔ MAXIMALE EN VEILIGE HANDLEIDING - Comfortabele chromen handgrepen hebben een handvatdiameter van 34 mm en een karteling speciaal ontworpen voor krachttraining, zorgen voor een veilige hantering van de gewichtenset. De stevige grip garandeert uw trainingssucces.
*✔ FITNESS DUMBBELLS MET DUURZAME RUBBER COATING - Een schokbestendige rubberen coating van de Hexagon halterset beschermt niet alleen vloeren tegen beschadiging, maar maakt de Hex Dumbbells ook geluidsabsorberend en gemakkelijk schoon te maken.
*✔ UNIVERSEEL GEBRUIK - Ideaal voor vrouwen en mannen en van beginners tot professionals. Commercieel gebruik in de sportschool of thuis in de home gym. Onze compacte dumbbells worden gebruikt door professionele sportclubs, CrossFit Boxing en Functional Training Gyms in heel Europa.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw