SOURCE

Tactical rugzak met waterzak Patrol 35L - Zwart

259,95

Kleur:

ZWART

Maat:

35 LITRES
Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

De Patrol rugzak met waterzak van Source is een veelzijdige rugzak met een inbegrepen drinksysteem voor elke missie. Door de afneembare heupriem is snel om te zetten van aanvalsoptie naar casual.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Source Tactical rugzak met waterzak Patrol 35L is een rugtas welke wordt geleverd met een 3L WXP™ hydration waterzak. De tactische veelzijdige rugzak is zowel te gebruiken voor een missie als naar kantoor. Door de afneembare heupgordel transformeert de rugzak gemakkelijk van een rugzak voor een missie naar een casual rugzak. De rugzak heeft een verbeterd rugsysteem met minder gewicht en in het algemeen een stevigere rugzak.

De rugzak heeft een groot hoofdvak van 24 liter met een binnenvak met ritssluiting, 2 ruime voorzakken aan de boven- en onderzijde en een externe admin zak met horizontale toegang met ritssluiting. Het WXP 3 liter drinksysteem wordt meegeleverd. En er is een apart geisoleerd drinkcompartiment met slanggeleiding voor zowel links als rechts over de schouder. De diverse opbergmogelijkheden houden de uitrusting en apparatuur georganiseerd en de externe zakken bieden gemakkelijke toegang tot kleinere benodigdheden.

De Source Tactical Patrol 35L is uitgerust met onderstaande specificaties:

  • 3L WLPS™ hydration waterzak met 3 laags constructie met onderstaande opties

  •   *   Glass-like ™ (voorkomt vorming van biofilm en maakt het systeem zelfreinigend, 2000% gladder dan standaard TPU-films)*

  • *     Taste-Free™ (gecoëxtrudeerde PE-folie behoudt de pure smaak, zonder plastic smaak, ook na verloop van tijd)*

  • *     Grunge-Guard™ antimicrobieel (door de FDA goedgekeurde en EPA geregistreerde antibacteriële stof permanent ingebed in het reservoir*

*     en de buis tegen groei van bacteriën. Effectief voor de levensduur van het systeem.)*

* *     Lekvrije brede schuifopening* * *     Externe vulpoort* * *     Zelfdichtende SQC™ die de waterdak met*

Technische informatie

TYPE LENS

5 L

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE LENS

5 L