SIROKO

Heren en Dames Wielrennen Meekleurende fietsbril K3 PhotoChromic Africa Zwart

€52,00
€104,00 -50%

De K3 PhotoChromic Africa biedt een breed gezichtsveld en geoptimaliseerde prestaties met een meekleurende lens en DrySky+ ventilatiesysteem

Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Siroko Solutions S.L.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De K3 PhotoChromic Africa biedt een breed gezichtsveld. Dit model werd speciaal ontwikkeld om zich aan te passen aan de moeilijkste atletische omgevingen en zorgt voor een superieur visueel comfort. Geoptimaliseerde prestaties door het ultralichtgewicht PC-frame van slechts 27 gram en de verwisselbare gepolariseerde Special TAC 1.2 meekleurende lens. Alle modellen uit de K3 PhotoChromic collectie zijn voorzien van ons DrySky+ ventilatiesysteem om in elke situatie een uitstekend zicht te garanderen. Dit product bestaat uit een PU-hardshell case, een microvezel etui en vervangende antislipbandjes voor neuskussen en pootjes. Verkrijgbare K3 accessoires: TR90 optische clip, anti-fog lens en clear lens.

Onze meekleurende lens is gevoelig voor duidelijke veranderingen van het licht door zich op een uiterst efficiënte manier aan te passen aan elk moment. Ideaal voor bewolkte en heldere dagen, maar ook voor omgevingen waar zon en schaduw elkaar afwisselen.

De K3 PhotoChromic lens regelt de lichttransmissie onafhankelijk en gaat van categorie 2 naar categorie 3 in minder dan zestig snden, waardoor het contrast wordt geoptimaliseerd en het zicht wordt bevorderd.

De percentages kunnen licht variëren.

Samenstelling: Polycarbonaat

Technische informatie

  • WEERSOMSTANDIGHEDEN KOUD WEER
  • STAAT Nieuw

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Polycarbonate