SIROKO

Heren en Dames Wielrennen Fietsbidon Geyser SIROKO Zwart

€12,00
€14,00 -14%

Lichtgewicht, flexibele en lekvrije fietsbidon van 750 ml

Kleur: ZWART

0,15 L
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Siroko Solutions S.L.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 12 membership punten

Productbeschrijving

De Geyser fietsbidon is ontworpen als de ultieme oplossing voor de behoeften van fietsers op topniveau, en toont onze oprechte liefde voor deze sport. Deze ergonomisch ontworpen en lichtgewicht bidon van 750 ml is gemaakt van BPA- en ftalaatvrije materialen. Hij is ook uiterst flexibel, waardoor hydratatie tijdens het sporten gemakkelijk en efficiënt is. Hij heeft een extra veilige, lekvrije dop met binnenafdichting en een brede opening voor gemakkelijk schoonmaken en vullen. Geniet van de kleine dingen. Technische specificaties LEKDICHT: Binnenafdichting voor extra veiligheid ERGONOMISCH ONTWERP: Zeer flexibel GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: Vaatwasmachinebestendig - Tot 40ºC GEMAAKT IN EUROPA: BPA- en ftalaatvrij

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

De Geyser fietsbidon is ontworpen als de ultieme oplossing voor de behoeften van fietsers op topniveau. Gemaakt van BPA- en ftalaatvrije materialen.

VOORRAADADVIES

The Geyser cycling bidon has been designed as the ultimate solution to the needs of top-level cyclists. Made of BPA- and Phthalate-free materials.