SIGMA

Sporthorloge iD.TRI Neon rood

155,85
Kleur: ROOD / ROOD

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fietsweb

Bestel via de webshop van Decathlon deze hartslagmeter van het merk sigma in de kleur blauw. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een hartslagmeter? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze sporthorloge id.tri neon rood is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur blauw. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. Sigma id.tri neon sporthorloge

keep it simple but smart. De id.tri meet alle relevante waarden voor triatleten, zonder in onrealistische details te vervallen. Maak heel eenvoudig work-outs, navigeer over nieuwe trainingsroutes en gebruik de gegevensanalyse om nog meer uit jezelf te halen. Dat alles maakt de id.tri tot het ideale gps sporthorloge in alle triatlonklasses - of je nu een beginner of een prof bent.
Het horloge heeft een aantrekkelijk slank, fris ontwerp en een gering gewicht. De comfortabele siliconenarmband kan snel en eenvoudig worden om- en afgedaan. Het display van de id.tri met hoge resolutie is ook onder moeilijke lichtcondities afleesbaar, zodat je geen compromissen tussen design en functionaliteit hoeft te sluiten. Het smart light van de id.tri vereenvoudigt op innovatieve manier je sportervaring, omdat het je ondersteunt met optische aanwijzingen. Zo weet je ook zonder op het display te kijken of je in je vastgelegde doelzone (bijv. Hartslagfrequentie) bent. Bovendien licht het smart light bij turn-by-turn aanwijzingen en smart notifications op.

Specificaties:
kleur: rood
geslacht: unisex
materiaal: siliconen
waterbestendig: ja, tot 5 atm
displayresolutie: 128 x 144 pixels
gewicht: ca. 42 gram
afmetingen: 25,5 x 46,8 x 11,5 mm
hartslagmeting op pols: ja
gps: ja
navigatie: ja
batterijduur: 7 dagen
batterijduur in gps-modus: 8-12 uur
24/7 tracking: ja

inhoud:
1 horloge
1 usb-oplaadkabel
1 snapon bike mount

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw