SEVYLOR

Sevylor Madison Kit - Opblaasbare kajak inclusief peddels en pomp

€469,00

Deze kayak blijft ongeschonden dankzij de omhullende bescherming rondom de opblaastubes. Deze robuustheid maakt de Madison geschikt voor zowel serene meren als snelstromende rivieren.

Kleur: BLAUW

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 469 membership punten

Productbeschrijving

De Sevylor Madison betreedt het toneel als de opvolger van de veelgeprezen Colorado kayak. Deze uiterst comfortabele kayak blijft ongeschonden dankzij de omhullende nylon bescherming rondom de opblaastubes. Deze robuustheid maakt de Sevylor Madison uitstekend geschikt voor zowel serene meren als snelstromende rivieren. De zetels zijn uitgerust met hoogwaardige leuningen die voor een optimaal en gerieflijk zitcomfort zorgen.

De Sevylor Madison straalt uit als een uiterst comfortabele en stabiele opblaaskayak. Het sportieve ontwerp is verrijkt met een nylon-achtige omkadering rondom de opblaastubes aan de zijflanken. De Sevylor Madison blinkt uit op kalm water en gematigd stromend water, maar kan ook dienen voor vurige wildwateravonturen.

Het accent bij de Sevylor Madison ligt voornamelijk op ongeëvenaard comfort en royale opslagcapaciteit. Er is aanzienlijke ruimte aan de voor- en achterzijde om bagage op te bergen. De stoelen zijn verstelbaar, zowel het zitvlak als de rugleuning.

Specificaties:

Inclusief 2 peddels en pomp

Productkleur Blauw

Merk Sevylor

Model Madison

Afmetingen (LxBxH) 330 x 94 centimeter

Capaciteit (personen) 2 personen

Gewicht 16,4 kg

Maximale belasting 200 kilogram

Bestel deze hoogwaardige opblaasbare kajak inclusief twee peddels en pomp voor twee personen nu en ga binnenkort onbezorgd het water op, samen met vrienden en familie!

Reviews