SEVYLOR

Opblaasbare kajak voor 3 personen - verstelbare stoelen - Sevylor Adventure Plus

€395,00
€495,00 -20%

De Sevylor Adventure Plus betovert met zijn onmiskenbare allure, een ware ode aan avontuur en ongebondenheid. Ontdek de Sevylor Adventure Plus nu!

Kleur: GROEN

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 395 membership punten

Productbeschrijving

De Sevylor Adventure Plus betovert met zijn onmiskenbare allure, een ware ode aan avontuur en ongebondenheid. Deze opmerkelijke opblaasbare duo-kano, doordrenkt met een vleugje inventiviteit, laat ruimte voor een jonge passagier op het middenzitje. Met een uitgestrekte lengte van maar liefst 370 cm wordt een overvloed aan comfort en ruimte in het vooruitzicht gesteld. Gelegen tussen de zittingen, ligt een grote opbergruimte voor bagage en voorraad.

Uitgerust met het Sevylor Backpack System, onthult de kano een geheime dimensie van mogelijkheden. Zo compact als een reiziger's rugzak kan deze rugtas worden geborgen en gedragen. Het baanbrekende Easy Inflate System maakt het mogelijk deze opblaasbare kano binnen een oogwenk tot leven te wekken (in een flits van 1,5 minuut).

Kenmerken van de Sevylor Adventure Plus:

Gepatenteerde luchtuitlaat Expeditionair Systeem Instelbare, op te blazen zitplaatsen met rugleuningen die tot de hemel reiken Strategische handvatten Een vin onder de vaartuig voor extra wendbaarheid Inclusief reparatiekit en handleiding

Specificaties:

Kleurpalet: Groen Fabricant: Sevylor Maten (Lengte x Breedte x Hoogte): 370 x 90 cm Bezetting: Drie reizigers Gewicht: 18 kilogram Maximale last: 200 kilogram Garantie: 1 jaar

Bestel deze hoogwaardige opblaasbare kajak voor meerdere personen nu en ga binnenkort onbezorgd het water op, samen met vrienden en familie!

Reviews