SEVYLOR

Opblaasbare kajak - Madison - 2 personen

€369,00

De Sevylor Madison straalt uit als een uiterst comfortabele en stabiele opblaaskayak.

Kleur: BLAUW

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 369 membership punten

Productbeschrijving

De Sevylor Madison betreedt het toneel als de opvolger van de veelgeprezen Colorado kayak. Deze uiterst comfortabele kayak blijft ongeschonden dankzij de omhullende nylon bescherming rondom de opblaastubes. Deze robuustheid maakt de Sevylor Madison uitstekend geschikt voor zowel serene meren als snelstromende rivieren. De zetels zijn uitgerust met hoogwaardige leuningen die voor een optimaal en gerieflijk zitcomfort zorgen.

De Sevylor Madison straalt uit als een uiterst comfortabele en stabiele opblaaskayak. Het sportieve ontwerp is verrijkt met een nylon-achtige omkadering rondom de opblaastubes aan de zijflanken. De Sevylor Madison blinkt uit op kalm water en gematigd stromend water, maar kan ook dienen voor vurige wildwateravonturen.

Het accent bij de Sevylor Madison ligt voornamelijk op ongeëvenaard comfort en royale opslagcapaciteit. Er is aanzienlijke ruimte aan de voor- en achterzijde om bagage op te bergen. De stoelen zijn verstelbaar, zowel het zitvlak als de rugleuning.

Let op! De Sevylor Madison wordt geleverd zonder peddels en pomp.

Productkleur Blauw Merk Sevylor Model Madison Afmetingen (LxBxH) 330 x 94 centimeter Capaciteit (personen) 2 personen Gewicht 16,4 kg Maximale belasting 200 kilogram Garantie 2 jaar

Bestel deze hoogwaardige opblaasbare kajak voor twee personen nu en ga binnenkort onbezorgd het water op, samen met vrienden en familie!

Reviews