SENZ SPORTS

Power Tower - P2000 - Power Tower

€329,00
€399,00 -17%

De Power Tower - Senz Sports P2000 is perfect voor het uitvoeren van gevarieerde fitnessoefeningen op een intensief niveau!

Kleur: Meerkleurig

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Betersport B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 329 membership punten

Productbeschrijving

De Power Tower - Senz Sports P2000 is perfect voor het uitvoeren van gevarieerde fitnessoefeningen op een intensief niveau! Deze power tower is namelijk voorzien verschillende extra opties. Denk hierbij aan optrekmogelijkheden en opdruksteunen waardoor je nog meer trainingsvariaties kunt uitvoeren.

Veel mogelijkheden Maar wat kun je nu precies met deze power tower? Dit fitnessapparaat is ideaal voor dips, pull-ups, leg raises en push-ups. Doordat alles erop en aan zit, is het een perfect krachtapparaat om supersets uit te voeren. Dit houdt in dat je meerdere oefeningen snel achter elkaar uitvoert, zonder veel rust te pakken. Hierdoor kun deze power tower zowel gebruiken om calorieën te verbranden, als om sterker te worden. Deze power tower heeft alles wat er nodig is om deze op oefeningen een hoog niveau uit te voeren!

Hoogwaardig design Door de stevige bouw van deze power tower is het mogelijk om tot 150 kg aan gewicht te belasten. Dus meer dan genoeg om je oefeningen met je eigen gewicht en nog eventuele extra belasting uit te voeren. Het design is zo ontworpen dat deze power tower een hoge stabiliteit heeft. Dit biedt dus een een hoge mate van comfort tijdens je krachttraining. Ten slotte wordt dit apparaat gekenmerkt door de het mooie design van een wit stalen frame, met zwarte kussens.

Reviews