SATORI

Stuurpen Hoogte Adapter 28,6/120 Zwart

€39,99

Met de Satori stuurpen-verlenger haal je het maximale uit je fietservaring. Deze verlenger van 1 1/8 inch is perfect voor degenen die op zoek zijn naar extra hoogte tijdens het fietsen.

Kleur: Zwart

120 MM
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Pro Sport Lights

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 40 membership punten

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar meer comfort door wat extra hoogte tijdens het fietsen? Dan is een stuurpen-verlenger de perfecte keuze.

Met een hoogte van 120mm biedt deze verlenger de ideale oplossing voor rijders die op zoek zijn naar een stijve en responsieve stuurpen.

Deze stuurpen wordt geleverd met 4 spacers van 5mm dik en 1 spacer van 8mm (28mm totaal) om de hoogte naar wens aan te passen. Dit betekent dat je de stuurhoogte eenvoudig kunt aanpassen aan jouw lichaam en rijstijl.

Type fiets: Stads- race en MTB-fietsen Kleur: Zwart Materiaal: Aluminium Verstelbaar: ja, d.m.v spacers. Klem hoogte: 65 mm Hoogte adapter: 67 mm Hoogte smalle spacer: 5,5 mm Hoogte brede spacer: 8,5 mm Gewicht: 225 gram Diameter stuurpen: 28,6 mm (1 1/8'') Totale lengte: 120 mm

Het biedt niet alleen de ideale oplossing voor rijders die op zoek zijn naar extra hoogte en comfort, maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit op je fiets.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium