SATORI

Ahead stuurpen-adapter Satori Up-4 met spacers - mat zwart

€36,24

Met de Satori Up-4 Ahead stuurpen-adapter haal je het maximale uit je fietservaring. Deze verlenger van 1 1/8 inch is perfect voor degenen die op zoek zijn naar extra hoogte tijdens het fietsen.

Kleur: ZWART / ROOD / ROOD

117 MM
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fietsaccessoires.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 36 membership punten

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en veelzijdige stuurpen-adapter? Dan is de Satori Up-4 Ahead stuurpen-adapter de perfecte keuze.

Met een hoogte van 117mm biedt de Up-4 de ideale oplossing voor rijders die op zoek zijn naar een stijve en responsieve stuurpen.

Deze stuurpen wordt geleverd met 4 spacers van 5mm dik en 1 spacer van 8mm (28mm totaal) om de hoogte naar wens aan te passen. Dit betekent dat je de stuurhoogte eenvoudig kunt aanpassen aan jouw lichaam en rijstijl.

Type fiets: Stads- race en MTB-fietsen Kleur: Zwart Materiaal: Aluminium Verstelbaar: ja, d.m.v spacers. Klem hoogte: 50 mm Hoogte adapter: 67 mm Hoogte smalle spacer: 5,5 mm Hoogte brede spacer: 8,5 mm Gewicht: 224 gram Diameter stuurpen: 28,6 mm (1 1/8'') Totale lengte: 117 mm

Het biedt niet alleen de ideale oplossing voor rijders die op zoek zijn naar extra hoogte en comfort, maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit op je fiets.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium